lauantai 7. syyskuuta 2013

Kesän rippeet

Heippahei, tulin tekemään pikapostauksen eiliseltä. Tai kuvia on taas ihan liikaa, mutta muuten en nyt kovin paljoa kerkeä tarinoimaan. Kohta pitää alkaa laittamaan naamaa ja tukkaa koska lähdetään kavereiden kanssa vähän iltaa viettämään. Minulla on työviikonloppu, että aika rauhallisesti pitää juhlia, mutta kavereita on aina ihana nähdä!

Eilen oli todella huippu päivä. Minulla ja Teemulla oli molemmilla vapaata, joten oli mukavaa viettää yhteinen päivä kaiken tämän kiireen keskellä. Aamupäivästä poikettiin pikaisesti Koskarissa, halusin käydä vähän kurkkaamassa uusia kenkiä (jotka ostan vasta ensi viikolla kun tulee palkka). Tässä olisi päivän asua ja tukankin laitoin pikkuisen erilailla.

Tuollaiset pannat lähti Glitteristä mukaan.

Shoppailujen jälkeen lähdettiin heittämään kesän viimeinen motkari lenkki, sillä ilmat ovat alkaneet niin paljon kylmetä että en yksinkertaisesti tarkene enää olla kyydissä. Takin alle ei mahdu enempää villapaitoja. Kuitenkin, vaatteet piti vaihtaa koska valkosilla housuilla en viitsi pyörän päälle nousta. Käytiin Vehoniemen näkötornilla ja kahvilassa kahvilla. Ihana aurinkoinen päivä.
Komiat oli näköalat.
Joko se syksy tulee?


Ja loppuun vielä viimeiset pyöräkuvat tältä erää. Yhyyy :(
Siinä uljas ratsumme joka jäi tänään Vammalaan talviunille :)
Hauskaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

  1. Ihanan aurinkoinen päivä oli kyllä ja nuo kuvat alkavasta syksystä ihania! Mutta vielä on kesää jäljellä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika vähän :D Mutta kiitos... ja on se syksykin ihana ;)

      Poista
  2. Jee löysin sun blogis taas :D hukkasin sen jo kerran ja nyt törmäsin uusiks, mahtavaa. Tykkään kauheesti. Nyt en tee virhettä uusiks, vaan liityn lukijaks etten hukkaa sua taas :D Sä oot huippukaunis ja sulla on upeet uudet (voiks sanoa "uudet" - haha) hiukset!

    En yleensä linkkaile omaani kelleen, mutta ehkä teen poikkeuksen tällä kertaa jos sua sattuis kiinnostaan ^_^ Terkuin Jonna http://not-another-mannequin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! Hahaa, mahtavaa saada lukija, sydämellisesti tervetuloa ;) Ja kurkkaan toki blogisi myös!

      Poista
  3. Kyllä noi sun kuvat on niin mahtavia ja tätä blogia en lakkaa koskaan ihailemasta. Sanon suoraan, et yksi parhaita mitä tiedän.

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)