sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Illanviettioa ihanien ystävien kanssa

Eilen oli huippu hauska ilta, kotona oltiinkin vasta lähempänä viittä. Ei lähdetty baariin, mutta ei ollut tarvettakaan. Oli sen verran hauskaa ihan keskenämme iltaa viettää. Pelattiin pelejä, kuuneltiin parasta musiikkia, pelattiin juomapelejä (sen huomaa tänään) ja naurettiin ja pidettiin hauskaa. Ei ole pitkään aikaan tullutkaan käytyä missään juomassa, joten oli jotenkin ihanan virkistävää hieman nollata.

Kuvat on otettu pokkarilla, joten laatu on aika utuista ja keskimäärin aika kamalaa :D Halusin silti muutaman kuvan julkistaa täällä :)

Tästä alkoi sarja niin kaameita kuvia, että en ikinä niitä julkaisisi missään :D Muutaman kohtuu kamalan, lievemmästä päästä olevan kehtasin kuitenkin laittaa...
Leenalla oli vanhoja värejä mitkä oli ajatellut heittää pois.. saatiin sitten todella hyvä idea alkaa maalailemaan pikkuisen humalassa sormilla paperille. Tuli aika taiteellisia kuvia :D Ihan huippu idea, tykkään hirveästi maalailla ja tuosta tuli heti sellainen tietynlainen inspiraatio aiheeseen. Ehkä saan aikaiseksi jopa ostaa itselleni maalaustarvikkeet uudelleen ja alkaa taas maalailemaan.
Sellainen ilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)