perjantai 20. joulukuuta 2013

Kirppari löytöjä

Huh huh, että on kiirettä pitänyt. Tuntuu ettei ole hirveänä kerennyt mitään päivittelemisen arvoista tekemään ja pimeys verottaa kuvia sen verran etten oikeen tykkää niitäkään ottaa. Nooh, onneksi kohta alkaa valoistumaan.
Töissä on kiirutta piisannut ja kotona on ollut joka päivä niin väsynyt että aikaansaamisprosentti on ollut aika alhainen. Juuri ja juuri on jaksanut ruuan tehdä ja loppupäivä maata sohvalla. Onneksi jotakin on kerennyt tekemään, näin ihanaa Karoa keskiviikkona pitkästä aikaa kahvin merkeissä ja tänään olisi tarkoitus nähdä muutamia ystäviä illalla ja äitiä päivemmällä.
Huominen on onneksi vapaa ja minulla on synttärit, joten jotakin rentouttavaa on tarkoitus tehdä. Sitten taas sunnuntaina töihin ja sen jälkeen luojan kiitos neljän päivän vapaat!

Mutta, käväisin eilen töiden jälkeen pikaisesti Bonus kirppiksellä ja tuli tehtyä ihania löytöjä pitkästä aikaa! Aika kesäistä vaatetusta taas, mutta tulee se kesä sieltä taas joskus.

 Ihanat BikBokin niittishortsit 7e ! ja tuo korallin värinen toppi oli myös todella ihana ja maksoi vaan 3e!
 Valkoinen BikBokin paita, 4e.
 Keltainen toppi kesäksi, 5e
 Takki 12e, tykästyin tähänkin kovin.
  Ihanat nahkaiset talvinilkkurit. Todella hyvät jalassa ja hyväkuntoiset, 14e.
Ja viimeisenä How i met your motherin 8 kausi. Ollaan tämä kyllä jo netistä katottu, mutta oli kiva saada se hyllyyn edellisten kausien joukkoon :)

2 kommenttia:

  1. Oi vitsi miten ihanat vaatteet löysit. Oon kateudesta vihreä ;)

    VastaaPoista
  2. Jos et tee erillistä postausta synttäreistä niin tätä kauttakin: Hyvää syntymäpäivää ihanalle, rakkaalle ja maailman parhaalle pikkusiskolle <3 Olet rakas ja oon onnekas ku mulla on sunlaises sisko <3

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)