perjantai 25. heinäkuuta 2014

Road Trip @ Hanko

Tammisaaresta Hankoon ei kauaa huristeltu. Heti kaupunkiin päästyämme suunnattiin ekana näköalapaikalle, mistä ihailtiin hetki näkymiä ja nautittiin ihanan viilentävästä tuulesta. Vaihdoin vaatteetkin hieman kevyempään, koska lämpöä riitti.

Sitten suunnattiin Hangon kuuluisalle hiekkarannalle. Siellä sitten kävikin tuuli aika kovaa ja kello alkoi olemaan niin paljon, että rannalla makoilu jäi vähän tältä päivää. Kaunista tuolla oli.
Suunnitelmana oli etsiä jostakin mielellään joku rantapaikka, mihin pystytetään teltta ja nukutaan yö. Ehkä vähän syödään iltapalaa katsellen auringonlaskua. Ikävä kyllä alkoi uskoa loppua kun kolmannen rantapaikan kohdalla löytyi taas kerran tämä kyltti. 
Viimeinen mahdollisuus oli uimaranta aika sivussa ja vähän enemmän metikössä, onneksi sieltä ei kieltoa löytynyt. Helpottuneena ettei tarvinnutkaan mennä leirintäalueelle, alettiin (Teemu alkoi) pystyttämään telttaa. Lähes heti tajuttiin että hyttysmyrkky oli aivan välttämätön, joten suunnattiin seuraavaksi kauppaan. Mukaan tarttui myös hieman iltapalaa. Oli muuten todella hyvää hyttysmyrkkyäkin, ei paljon itikat purreet, hyvä kun lähelle uskaltautuivat. Oli niin hyvä fiilis kun löytyi vielä noin ihana paikka. Rannan reunassa oli yksi asuntoauto, mutta muuten ei ollut muita.
Tuo näky oli niin uskomaton kun yöllä nousin käymään vessassa (ihana bajamaja kohtuu lähellä, heh). Oli pakko pysähtyä hetkeksi vain tuijottelemaan. Ihana paikka! Suosittelen kaikille kesällä yöpymään teltassa, ihana kokemus!

2 kommenttia:

  1. Jälleen kerran mukavan kesäisiä (ja romanttisia) kuvia! Todella upeat maisemat tuolla ja onneksi löytyi paikka mihin teltan sai lätkäistä :) Jos nautitte matkailusta koto-Suomessa, käykää joskus Saimaan saaristossa telttailemassa, sielläkin on kaunista ja joihinkin saariin pääsee ihan lossilla ja teltan saa lätkäistä melkein minne haluaa, eikä tarvitse kylttejä ja kyttääjiä pelätä. t. Saimaalla asuja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hyvä että kuvat on onnistuneet muidenkin mielestä :) Varmasti olisi hienoa käydä sielläkin retkeilemässä, voipi olla että joo silti ensi kesään. Tullut kyllä todella vähän edes liikuttua Saimaalla :(

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)