tiistai 1. toukokuuta 2012

In Flames @ Pakkahuone, Lauantai

Noniin, nyt on sitten selvitty muutosta ja keikasta ja vapusta. Kaikesta on aikalailla kuvia, mutta koska netti ei ole vielä tähän mennessä toiminut niin ei ole mitään pystynyt tekemään. Muutto meni tosiaan ihan mukavasti, aika nopeasti kun oli ihania auttajia. Suurinosa laatikoistakin on jo purettu ja uudet huonekalutkin koottu. Muutamia inhottavia rojulaatikoita on vielä mihin ei ole viitsinyt koskea, mutta eiköhän se tästä :)

Mutta tosiaan, itse muutosta ei sen kummemmin tullut otettua kuvia. Koitettiin vaan saada se nopsaa pois alta. Kämpästäkin laita kuvia vasta myöhemmin, vielä on aivan liian sekaisin kaikki että mitään kuvia ottaisi. :) Mutta lauantaina tuli sitten lähdettyä katsomaan In Flamesia Pakkikselle, vaikka olikin hieman vetämätön olo kaikesta tohinasta mitä viime aikoina on ollut.

Aloiteltiin Timon kämpällä (meidän vanha tuttu kämppä) ja siitä sitten valuttiin Pakkikselle fiilistelemaan hyvää musiikkia. Keikka oli ihan hyvä, vaikka en lukisi sitä ihan parhaaksi Flamesin keikaksi.

Asuna valitsin vaatelaatikoista äkkiä ensimmäisen, eli tutun mustan pitsimekon. Se on mukava päällä ja kivan muhkea joten ajoi asiansa :D



Sitten itse keikka kuviin... noh, ne ovat aika alaviistosta mutta minkäs teet tällä pituudella...
Loppuun vielä tuollainen kaamea kuva :D Lisäksi Youtubesta löytyi hauska video kyseiseltä kun muutama innokas fani pääsi kuvailemaan lavalta videoa :) Harmi vain ettemme oikein näy tuolta ihmismassasta, oltiin sen verran takana.

1 kommentti:

  1. Onpas söpö kuva susta tuossa ylempänä, uudesta asunnosta oletan? ;) Hyviä kuvia nuo keikkakuvat mutta odotan kieli pitkällä uuden asunnon kuvia :D

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)