sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Tämän vuoden kohokohdat

Näin vuoden vaihteessa on hauska muistella kulunutta vuotta ja sen kohokohtia. Paljon on riittänyt ihania pikku reissuja Suomen rajojen sisä- ja ulkopuolella, sekä ihania hetkiä ystävien ja perheen kanssa. On ollut kyllä hyvä vuosi :) !

Lontoon reissu
 - Sanoisin että kaunein ja ihanin suurkaupunki missä olen käynyt. Lontoosta jäi kyllä todella hyvä kuva, ja tekisi mieli mennä vielä uusiksi joskus. En ihmettele että niin moni on menettänyt sydämensä Lontoolle ja sen ihanille punaisille puhelinkopeille ja double deckereille. Niin suuri kaupunki kun Lontoo onkaan näin maalaistytölle, niin jotenkin se ei tuntunut ahdistavan suurelta. Siellä viihtyi todella hyvin sen ajan ku me siellä vietettiin ja oli vielä kivat kelitkin suurimman osan ajasta. Nyt iskee kova Lontoo kaipuu, hih.


Valokuvauskurssi
- Tänne ilmoittauduttuani luulin kurssin olevan ihan alkeet alkeet, mutta vaikka kaikkea ei opetettukaan rautalangasta vääntäen sain paljon uutta asiaa ja ymmärsi valokuvauksesta paljon enemmän. Voisi sanoa että kurssi innosti minua valokuvaamaan entistä enempi.

Nuotiolla 
- Jotenkin on jäänyt mieleen kun lopputalvesta käytiin Teemun kanssa nuotiopaikalla paistamassa makkaraa ja aikaa viettämässä. Oli todella mukavaa :)


Meidän muutto/tupaantuliaiset
 - Voi sitä riemun määrää kun pääsi siitä 32 neliön kämpästä eroon ja pääsi tähän ihanaan, saunalliseen kaksioon ! Oli kyllä todella hyvä päätös, vaikka vuokra nousikin huimasti niinkuin arvata saattaakin. Niin kauan sitä saunallista kämppää etsittiin ja hyvä niin, olen aivan rakastunut siihen että pääsee väsyneiden työpäivienkin päätteeksi omaan saunaan rentoutumaan niin pitkäksi aikaa kun huvittaa. <3


Moottoripyöräilyt
 - Kesä ja moottoripyöräily ovat kaksi toisiinsa kuuluvaa asiaa. Teemun takana mottoripyörällä ajelu on ollut kesän kohokohtia jo monena vuonna. Siinä saa tehtyä kivoja kesäreissuja ja pääsee tutustumaan lähikuntiin ja kaupunkeihin mielenkiintoisemmalla tavalla kun mitä autolla pääsisi. Lisäksi se on vain niin mahtavaa !



Juhannus
- Oli aivan mielettömän ihana Juhannus pitkästä aikaa! Juhannukset on usein mennyt ihan vain tutulla porukalla tutussa ympäristössä juhlien, mutta oli mukavaa keksiä jotakin hieman erilaista tänä vuonna. Oltiin tosiaan alkuilta upeasta säästä nauttien piknikillä rannalla rakkaiden ystäviemme kanssa ja siitä sitten loppu illaksi vielä terassille.


Itävallan reissu
- Voi miten ikävöinkään niitä vuorimaisemia. En kyllä tiedä, pakko varmaan taas kesällä suunnata vuorille. En voi sille mitään. Itävallan reissu oli todella upea kokonaisuudessaan ja meillä oli tosi hauskaa pyöräretkiä vuorilla tehden tai uima-altaassa lilluen. Zell am See oli todella huippu matkakohde, siellä sai riittävästi molempia... rantaa ja upeita maisemia.


Pariisin reissu
- Eiffel-torni <3 Rakastuin siihen kyllä suunnattomasti, vaikka Pariisi ehkä muuten ei ollut minulle niin mieluisa matkakohde kun esimerkiksi Lontoo. Tietenkin kelit, kielimuuri ja kiireinen aikataulu verottivat.


Sipsi tuli kotiin 
- Meidän pikkuinen rakas palleromme... eli toisin sanoen hamsterimme joka onnellisena (ainakin toivottavasti) mönkii puruissaan tälläkin hetkellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)