keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Vapaapäivä

Mikä siinä on että kun mielessään oon päättänyt, että tänä vapaapäivän aamuna minä en nuku liian pitkään, vaan lähden joululahjaostoksille aamutuimaan. Nukuin sitten kymmeneen, jotenkin ihmeen kaupalla olin onnistunut sammuttamaan heräämättä kaikki viisi herätystäni. En käsitä !

Kerkesin kuitenkin jo yhdeksitoista keskustaan, josta sain hankittua viimeisetkin joululahjat ja itselleni myös kaikkea mukavaa. Tuli ostettua joulu tunnelmaa tuomaan valkoinen kuusi Tokmannilta, siihen muutamia koristeita, uudet kivan väriset housut, sekä kasa villapaitoja Bonus-kirppikseltä.

Päätettiin lähteä Teemun kanssa vapaan illan kunniaksi luistelemaan. Olipas taas todella kivaa! En ole kovin hyvä luistelemaan, mutta on se silti hauskaa. Ainakin niin kauan kunnes kaatuu... nyt selvisin mustelmitta. Luistimetkin ovat ikuisuuden vanhat, eivätkä edes minun vanhani.


Ei enää montaa päivää jouluun :)

2 kommenttia:

  1. Ihan sika hyvä toi herätys juttu :D Pystyn samastuu 100% suhun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, joo todella paha tapa laittaa monta herätystä... ensin puoltatuntia ennen, sitten kymmentäminuuttia jne :D Jossakin kohtaa vain ei enää huomaakaan niitä vaan painelee vain yksi kerrallaan torkulle :D

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)