tiistai 27. elokuuta 2013

Suit Up!

Siitä lähtien kun innostuttiin porukalla How I met your motherista, olen miettinyt että puvuntakki olisi hauska yhdistää erilaisiin asuihin. Ihan uutena en silti viitsinyt ostaa, sillä tiedän jo nyt että käyttöaste liikkuu kavereiden kanssa Salhojassa yksillä käymisen ja tämän kuvauskerran välillä. Nooh, olen minä ehkä huonompiinkin juttuihin viisi euroa tuhlannut.


En kyllä voi tarpeeksi hehkuttaa kuinka mahtava sarja tuo onkaan. Tuntuu ettei Suomessa siitä ole juurikaan innostuttu, ehkä siksi että koko sarja on mennyt aika monelta ihan ohi. Kun olen kysynyt että tietääkö kukaan niin moni on vastannut katsoneensa jakson sieltä täältä. Tämä sarja on sellainen että olisi hyvä katsoa koko sarja alusta loppuun, sillä minusta tässä hahmot kehittyvät ja kasvavat vielä enemmän kun esimerkiksi Frendeissä. Tämän tyyppisiä sarjoja vaan tulee helposti katsottua jakso sieltä täältä. Katsotaan Teemun kanssa jo kahdeksannen kauden jaksoja, yhdeksäs kausi onkin sitten viimeinen. 


5 kommenttia:

  1. Sopii sulle kyllä tuo takki (y) :) Ihana tuo auringonvalo tuossa yhdessä kuvassa. Vielä on kesää jäljellä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo oli tosi hauska toi valo tossa yhessä kuvassa :D

      Poista
  2. Tuo on kyllä huippu sarja! Oon alkanu jo aikoja sitte kattoon, mutta jostain syystä nyt on tullu pitkä tauko, ja oon vasta alottamassa 5 seasonia. Tätähän tulee suomessakin telkkarista nimellä "Ensisilmäyksellä".. Haluaisin nämä dvd:llä, mutta ihan "oikealla" nimellä, tuo ensisilmäyksellä kuulostaa niin jotenkin...tyhmältä. :D Mistä ootte tilannu näitä vai lataatteko netistä? Dcon.comissa How i met your motherin 5 kausi löytyy kyllä, mutta ei oo suomenkielisiä tekstejä. :( Pakko siis kai tilata nuo Ensisilmäyksellä dvd:t, plääh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä maailman typerin nimi :D Mutta mutta, me ostettiin kuus ekaa kautta kodinykkösestä missä ne oli tosi suuressa alessa. makso vaan jotakin kymppiä. Harmi vaan että ne on kyllä juurikin sillä Ensisilmäyksellä nimellä. Sitten toi seiskakaudesta löysin huuto.netistä jonkun julkasun missä on suomen tekstit ja silti on oikea nimi kannessa. Niitä kun ei ole vielä kutoskautta enempää suomessa näytetty. Kasi kautta ollaan sitten netistä katteltu.

      Mutta hauska että muutkin seuraa, minulla tulee tälläsiä kausia että innostuu ihan hirveästi jostakin sarjasta ja sitten tuijottaa sitä monta kuukautta eikä oikein muita sarjoja katsokaan. Mutta huippu sarja todella!

      Poista
    2. Sama homma täällä. Tuijotetaan jotain yhtä sarjaa ku mielipuolet silloin ku oikein innostutaan :D Sitte ku siihen "kyllästyy" niin tulee taas tauko ennen seuraavaa innostumista jostain..

      NetAnttilassa olis kaudet 1-7 pakettina myynnissä, mutta maksaa melkein 90€... Ehkä katon ensin myös huutonetit sun muut, tai ostan vaan ne yksitellen tuolla suomalaisella nimellä.

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)