tiistai 13. elokuuta 2013

Italy - Rome at night

Toisena päivänä käytiin pyörimässä vielä pimeän tullen siellä täällä. Colosseum piti ehdottomasti nähdä yövalaistuksessa ja luin Nelliinan blogista myös Tiber-joen rannalla öisin aukeavista markkinoista joissa piti myös piipahtaa.
Oli jotenkin ihanaa käppäillä lämpimässä Rooman yössä kun valaistut teltat ja kojut avautuivat Tiber-joen varrella. Upea näky ja tunnelma oli lämmin ja iloinen. Emme kuitenkaan ostaneet mitään tai pysähtyneet edes syömään, oli jalat hieman kipeät päivän kävelyistä. Ei vaan tullut mieleen että metroja ei kulkenut enää siihen aikaan kun oltiin lähdössä, ja käveltiin sitten sellainen kolmisen kilometriä valmiiksi särkevillä jaloilla takaisin B&B:hen. Olin lievästi sanottuna hieman pahalla tuulella paluu matkan :D Teemu parka <3
Markkinat olivat silti niin hienot ja erilaiset missä ollaan käyty, joten kannatti ehdottomasti käydä pitkistä kävelymatkoista huolimatta. En ole varma onko nuo markkinat joka yö, mutta näköjään ainakin tiistaiyönä jolloin me menimme.

2 kommenttia:

  1. Ihan mieletöntä, siis mahtavan näkönen tuo colosseum illalla. Tuntuu ihan hullulta, että lähetin tuon kuvan sulle, kun olitte vielä suomessa ja sitten hetken päästä seisotte sen edessä :) Kyllä maailmalla on niin paljon mahtavaa nähtävää ja nää sun matkablogikuvat on todella niin hyviä, että mä sanon suoraan, että kalpenee kyllä niiden rinnalla niin monet monet blogit ja kuvat.

    VastaaPoista
  2. Vau! Ihana yövalaistus Colossemiumissa :) Ja markkinarkin näyttivät kivoilta :)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)