perjantai 23. elokuuta 2013

Auringonkukkameri

Hyvää perjantai-iltaa kaikille. Tässä ollaan kohta lähdössä Timon ja Matin kera yksille Salhojaan, alkoi nimittäin vapaa viikonloppu! Huomenna veljeni ja hänen tyttöystävänsä, sekä siskoni tulevat meille ja ajatuksena oli mennä Särkänniemeen! Ei ole moneen vuoteen tullut käytyä joten saa nähdä uskaltaako enää mihinkään laitteeseen mennä !

Yllättävän raskas työviikko takana, kyllä sen vaan huomaa kun on joka yö jäänyt unet vähäisiksi. Huomenna saa onneksi nukkua! Matkapostauksetkin sain vihdoin purkkiin ja nyt on aika keskittyä kesän rippeisiin ja nauttia niistä täysin siemauksin. Minulla on ollut kokoajan sellainen olo lomani jälkeen että kesä on ohi. Vaikka on ollut ihan kivoja kelejäkin niin ei ole tullut oltua kauheasti ulkona.

Parturiin pitäisi surkeasti mennä. Alkaa tämä reuhka olemaan sen verran huonossa hapessa että pieni leikkuu ei tekisi pahaa. Minulla on vain aina käynyt niin huono tuuri ja ikinä en ole parturista lähtenyt tyytyväisenä. Pitää ensi viikolle varailla aikaa siitä huolimatta. 

Käväistiin Teemun kanssa Lielahteen mennessä (Teemu kävi ostamassa sieltä pyörän) Tohlopin maisemapellolla missä kasvoi upeita auringonkukkia. En ole ikinä nähnyt noin paljon samassa paikkaa, todella vaikuttava näky. Työkaveri vinkkasi kyseisestä paikasta tänään töissä ja ajattelin siellä olevan muutama hassu kukka siellä täällä. Olikin muutama enemmän.
 Sitten lähdettiin käppäilemään syvemmälle kukkamereen.

 Suuria ne oli ja niin kauniita.

Suosittelen poikkeamaan. Niitä saa myös kerätä kotiin jos siltä tuntuu, mutta suosittelen siinä tapauksessa ottamaan jonkinlaisen veitsen mukaan paksuja varsia varten. Pitää ehkä muutamia hakea itsellenikin joku päivä. Noita peltoja on siis muuallakin Tampereella, kaupungin omat sivut informoivat näin:
Tänä kesänä maisemapeltoja on Tampereen länsipuolella kaksi: Pohtolanpuisto Pohtolassa ja Kohmanpuisto Tohlopissa, joka perustettiin tänä kesänä. Itäpuolella Tampereella kukkivat Pappilanpuisto Pappilassa, Seimenniitty Vehmaisissa, itäinen Kirkkosuo Turtolassa ja Vihiojanpuisto Muotialassa. 

2 kommenttia:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)