torstai 24. tammikuuta 2013

Life of Pi

Käytiin siis eilen katsomassa tuo Piian elämä ja tykkäsin kyllä. Ei ollut yhtään sellainen mitä olin kuvitellut, en tosin ollut lukenut juonikuvaustakaan. Traileri pyörähti Hobitti leffan alussa ja kiinnitti kyllä heti huomion.

Plussaa pitää antaa heti näyttävyydestä, elokuvassa oli ihan huikeita kohtauksia, mitkä olisivat varmasti 3D:nä toimineet huomattavasti paremmin. Mutta ihan noin perinteiselläkin tavalla oli todella upean näköistä. Lisäksi tykkäsin todella elokuvan juonesta, niin yksinkertainen kun se omalla tavallaan olikin.
Oli ihana seurata Piin ja Richard Parkerin hidasta lähentymistä. Mielestäni oli hyvä, että vaikka elokuvasta löytyi paljon fantasiapiireitä, ei sitä oltu silti viety liian Disney tyyliseksi, missä vihainen bengalintiikeri olisikin yks kaks ollut parasta ystävää Piin kanssa. Hienosti rakennettiin heidän kumppanuus-suhdettaan pala palalta, eikä sitä saatu näyttämään liian helpolta.
Ainoita miinuksia sanoisin siitä, miten välilllä elukat näyttivät kovin digitaalisilta... tosin tuskinpa Piin näyttelijää olisi oikeasti kovin mielellään laitettu kesynkään tiikerin kanssa pieneen tilaan. Toinen miinus mielestäni oli lopussa ilmaan heitetty toinen vaihtoehto tarinalle, joka oli tylsä ja tavallan helposti uskottava. Mielestäni se jopa pikkuisen pilasi illuusiota. Mutta loistava leffa joka tapauksessa!

Päivän asua piristämässä oli kaapin kätköistä löytynyt oranssi villatakki <3 Ihanan värinen.

Hassua että oli yli puoli vuotta väliä, ettei käyty katsomassa yhtään leffaa teatterissa, ja nyt viimiset kolme aika lähekkäin ja kaikki ovat olleet ihan mahtavia ! Eli siis hyviä elokuvia tullut viime aikoina. Koskemattomat, Hobitti sekä Piin elämä pitää ehkä kaikki hankkia dvd-hyllyyn niiden tullessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)