sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Ensimmäinen lomapäivä

Joka oli siis eilen. On vain jäänyt tämä päivityksen tekeminen. Ihanaa ihanaa kun alkoi loma, olen niin onnellinen! Eilen oli ihan mahtava päivä, ilma oli kaunis ja kerettiin tekemään vaikka mitä! Tuntuu muutenkin että on vähän liikaa tekemistä keksitty tälle lomanpätkälle, olisi kuitenkin kiva joinain päivinä vain olla möllöttää kotonakin. Mutta eiköhän sitä jonkinlaisen tasapainon saa siihenkin :)

Perjantaina kävin heti töiden jälkeen vähän shoppailemassa palkkapäivän kunniaksi ja tuli ostettua tuo ihanan värinen pitsitoppi Stokkalta.

Käytiin ensin vähän kaupoilla Teemun kanssa ja sitten mentiin syömään Koskarin Daddy's dineriin, johon Teemu oli jo pitkään halunnut mennä. Aikamoiset annokset oli kyllä sielläkin, ei millään jaksanut syödä kaikkea.
 Piti hakea Frozen yogurt vielä Arnoldsista, on muuten todella hyvää.

Sitten tultiin kotiin ja nukuttiin pieni hetki ja lähdettiin sen jälkeen pitkälle moottoripyöräretkelle hyvien ystäviemme kanssa. Oli ihan mahtavaa, aurinko paistoi ja kesäiset maisemat vain vilisivät ohitse. Mentiin vielä todella kiva mutkatie lenkki, mikä on moottoripyöräillessä ihan parasta.


Illalla mentiin vielä muutamien ystävien kanssa terassille istuskelemaan ja siitä sitten meille iltaa istumaan. Siitä ei olekaan sitten enää muutakun puhelimella otettu lomakuva...


Mahtava ensimmäinen lomapäivä <3

1 kommentti:

  1. Vaikuttaakin mahtavalta ;) Onko Vapaa valinta sittenkin vielä olemassa? Pisti vaan merkille tuolta ikkunan takaa xD Ihanan ruoka-annos ja jäätelöannos *kuola valuu*

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)