tiistai 11. maaliskuuta 2014

Polaroid kuvia sisustuksessa

Minä rakastan valokuvia ja varsinkin teetettyjä sellaisia. Haluaisin päällystää asuntomme seinät kaverikuvilla ja reissukuvilla. Minusta niitä on vain niin mukana katsella, oli kyse sitten omista kuvista tai toisten asunnossa toisten ottamista kuvista.
En ole vielä keksinyt järkevää keinoa saada kuvia kivasti esille, jos ei nyt tuota isoa valokuvakollaasia lasketa mikä sohvan yläpuolelta löytyy. Siitä kyllä tykkään.
Tein ison kasan Polaroideja omista kuvista. Ohjelma on todella kätevä, nimeltään Poladroid. Helppo käyttää ja kuvista tulee todella kivoja, ainoa miinus on hidas kuvien lataus. Eli jos kuvia on paljon, kannattaa varata aikaa. Sitten kävin teettämässä kuvat.
Löysin kirpputorilta kympillä vanhan taulun, josta repäisin taulun irti ja otin pelkät kehykset käyttöön. Sitten yksinkertaisesti hakkasin pieniä nauloja tasaisin välein, laitoin rautalankaa naulojen väliin ja polaroid kuvat pienillä pyykkipohilla kiinni lankaan. Minipyykkipoikia löytyy askartelukaupoista ja aikoinaan esimerkiksi Tiimarissa olen sellaisia nähnyt. Nyt en löytänyt kuin puunvärisia, vaikka olisin halunnut valkoisia. Tyytyminen noihin. Olen tyytyväinen lopputulokseen ja värimaailmakin sopii hyvin sisustukseen.

Mitäs tykkäätte ideasta? :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea, tykkään kovasti! :) Oikeesti aika persoonallinen & näyttää kivalle!

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)