perjantai 12. syyskuuta 2014

naamakuvia ja kuulumisia

Huh huh kun on ollut vähän vapaa-aikaa viime aikoina. Töitä töitä ja töitä ja aivan liian pitkiä päiväunia. Iltaisin olen ollut niin poikki että on tullut toljoteltua vain Rillit Huurussa dvd:ltä ja mässäiltyä ihan liikaa kaikkea epäterveellistä ja ihanaa. Sen huomaa naamaan ilmestyneistä kipeistä finneistä, sitä saa mitä tilaa.
No, jospas sitä vaikka viikonloppuna vähän palautuisi kun vihdoin on vapaa viikonloppu. Tarkoitan siis oikeasti vapaa, ei mitään suunnitelmia ja se on parasta aina välillä. Siitä seuraavat seitsemän viikonloppua on aikalailla ylibuukattuja, osa töissä ja osa kaikenlaisen mukavan merkeissä.

Etutukkaan olen tottunut yllättävän hyvin. Viime syksynä kun leikkautin suoran otsiksen, en viihtynyt siinä ollenkaan. Tästä taas olen ihan tykäänyt. Paljon muuntautumiskykyisempi ja kiva piriste tukkaan.


Niinkun tuli jo edellisessä postauksessa mainittua, niin ollut ihan mahtavaa tehdä pitkiä kävelylenkkejä Kaupissa auringonlaskun aikaan. Yksi kerta tuli otettua oikein kamera mukaan, jos vaikka olisi jaksanut räpsiä kivat auringonlaskukuvat, mutta tultiinkin vähän liian myöhään paikalle.

9 kommenttia:

  1. Auringonlaskun aikaan näin syksyllä on niin parasta käydä veden äärellä lenkillä <3

    VastaaPoista
  2. Oi mitä upeita kuvia!
    Rauhallista ja rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Sopii tosi hyvin toi otsatukka ja ihania maisemakuvia.

    VastaaPoista
  4. Kivoi kuvia :) Saaks udella sen verran, että mitä teet työksesi? En oo ihan varma, että oonko tietoinen, kun seuraan "muutamaa" muutakin blogia. Sullakin niin epäsäännölliset työajat, että kiinnostaa, mitä teet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kaupassa töissä sen enempää tarkentamatta :)

      Poista
    2. No joo näin mä vähän veikkasinkin :D Ihan hyvä jättää bisnesjutut vähän epätarkoiksi ;)

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)