tiistai 9. joulukuuta 2014

Kalenteri (ja imuri) rakkautta

Minulla on ollut ihana neljän päivän vapaaputki ja pitää kyllä sanoa että on kyllä ollut lepiää! Olen nukkunut ihan liian pitkään, nähnyt ystäviä, viettänyt koti-iltaa Teemun kanssa, käynyt yksin kaupungilla pyörimässä kirpputoreilla ja Jyskissä sisustusjuttuja haalien, siivonnut, lukenut vähän kirjaa ja katsellut dvd:tä. Eli lähes kaikkea mitä voi tehdä. On tuntunut melkein kun pieneltä lomalta, varsinkin kun olin viime viikolla vielä neljä päivää sairaslomalla. Nyt sitten onkin aikamoinen yhdeksän päivän työputki ennen synttäreitäni, mutta eiköhän sen ihan hyvin jaksa nyt kun on kunnolla rentoutunut.

Ostin jo aikoja sitten Tokmannilta tuollaisen pienen simppelin taskukalenterin ensivuodelle. Onneksi se alkaa jo 15.12 joten saan ihan pian ottaa sen käyttöön. Hauskan kalenterista teki se, että siihen sai itse vaihtaa kannen. Muokkasin tänään aamulla kasan omia matkakuvia instagramilla ja laitoin wordiin ja tulostin. Sitten vain leikkasin ja liimasin kuvat pahville mikä tuli kalenterin mukana ja nyt on varmaan hienoin kalenteri mikä on ikinä ollut! Olen ihan koukussa näihin perinteisiin kalentereihin, en osaa yhtään käyttää mitään puhelimen kalentereita, sillä tykkään niin paljon tehdä omia merkintöjä ja viestejä kalenterin täyteen. Niitä voi sitten joskus lueskella.

 Tälläinen siitä tuli valmiina.
 Dymolla tein vielä 2015 tekstin kanteen.
Sitten tämän päivän asua ah-niin-ihanana-peilikuvana. Sen lisäksi että vihaan peilikuvia, olen edelleen maailman surkein ottamaan niitä! En käsitä miten ihmiset saa aina otettua niin taidokkaasti peilikuvansa, omani kun aina vääristää naamaa johonkin suuntaan hälyttävällä tavalla. Noh, nuo housut on niin ihanat että pakko oli saada kuvaan. Löysin ne eilen kirpparilta 8e, ihan uudet BikBokin housut, että iso kiitos myyjälle.

Tässä on tullut muutenkin tehtyä suuria/pieniä hankintoja kotiin, mutta niistä lisää myöhemmin kun saan kaikki paikalleen :) Mutta tämä pitää esitellä heti! Olen aina katsellut kateellisena Matilla ja Sallalla ollessamme heidän varsi-imuriaan, koska se on vaikuttanut niin kätevältä vain napata nurkasta kouraan ja alkaa imuroimaan. Poikettiin Teemun kanssa ruokaostoksilla jo sunnuntaina ja cittarissa sattui olemaan tarjouksessa samanlainen varsi-imuri. Sanoin heti Teemulle että minun pitää saada tuollainen! :D Nyt ollaan onnellisesti uuden imurin omistajia. Tänään heti imuroin innoissani koko talon, oli niin kätevä käyttää.

4 kommenttia:

 1. Meilläkin on tuollainen varsi-imuri, kätevä vehje on, mutta huono siinä mielessä että jos on talouden ainoa imuri, ei sillä saa siivottua koko taloa ennen kuin akku loppuu/on tyhjä. Tuo on jo vuosia vanha, joten akku ei kestä mitenkään mieltä ylentävän pitkään, mutta ihan kätevä siistimiseen muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kylkä varmaan tosi kätevä juuri pikasiivouksissa, mutta hyvähän se on kunnonkin imuri kaapissa olla :) tuo kesti kyllä ihan hyvin meidän pienehkön kämpän imuroimisen ilman akun loppumista :)

   Poista
 2. Toi imuri on kyl ihan super. Pelastanu mein talouden kyllä. . Joku soittaa et on kohta kylässä ni nappaa ton ja pahimmat hiekat, ruuan murut japölypallot äkkii huitshittoo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mietein ihan samaa, että varmaan just tollaseen pikasiivoukseen ihan korvaamaton :)

   Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)