maanantai 22. joulukuuta 2014

Synttärihumua

Mulla oli synttärit tossa sunnuntaina ja juhlittiin sitten pienesti niitä ja Matin synttäreitä lauantaina. Käytiin syömässä Amarillossa ja sitten mentiin muutamalle baariin. Oli meitä aika iso poppoo, yhdeksän yhteensä. Oli todella huippua että päätettiin vielä nähdä porukalla ennen joulua, sai vaihtaa vähän lahjoja ja kuulumisia.

Tässä olisi illan asua, toppi on EMP:ltä ja hame on vanha kirpparilta löytynyt. Pahoittelen taas peilikuvia, Teemu ei ollut kotona ja en jaksanut viritellä jalustaa.


Muuten illan aikana tuli otettua nämä kaksi kuvaa, eli tässä olisi sitten ne.

Laitan tähän samaan nyt muutaman kuvan itse synttäri päivästä, Teemu kun oli keksinyt mukavaa tekemistä meille. Oli ihana olla kahdestaan pitkästä aikaa vapaalla. Tässä on mennyt nuo vuorot niin ristiin ettei ole oikein kerennyt viettämään kunnolla laatuaikaa kaksin. Myös tämän kunniaksi pidin kamerattoman päivän, mitä nyt puhelimella otin muutaman räpsyn. Olen yrittänyt välillä vähän jättää kameraa kotiin kun jotakin ollaan tehty, ihan vaan ettei se ole aina siinä viemässä osaa huomiosta. Rakastan kuvailua ja valokuvia ylipäätään, mutta rajat pitää vetää siihenkin. Joten senkin vuoksi blogissa on ikävä kyllä enempi ollut puhelinkuvia kun ennen. En tässä ala sen enempää selittelemään päivän tapahtumia, mutta ihan täydellinen päivä oli kaikkineen < 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)