keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Hesapäivä osa 2


Käytiin syömässä heti kun päästiin takaisin rantaan, hetki meni etsiä hyvä paikka. Onneksi oli lounasaika niin monessa paikassa oli lounastarjoukset. Päädyttiin sitten tuollaiseen italialaistyyliseen paikkaan kun minun teki mieli pizzaa. Oli kyllä maukasta ja ihana kun tarkeni syödä ulkona!

 
Sitten siskoni ja hänen poikaystävänsä tulivat Helsinkiin ja lähdettiin siitä poppoolla kohti Linnanmäkeä. Ikävä kyllä ei tullut vaan mieleenkään kun ostettiin rannekkeet ennakkoon, että Lintsi olisikin ihan tupaten täynnä. Heti kun päästiin alueelle katottiin järkyttyneenä älyttömiä jonoja joka paikassa. Mentiin sitten heti jonottamaan johonkin laitteeseen ja 45minuuttia myöhemmin päästiin kyseiseen laitteeseen. Oli kyllä kieltämättä aika tylsä juttu kun ei päässyt puoliinkaan niistä mitä olisi halunnut. Lintsilläkään kun ei ole tullut moneen vuoteen käytyä. Perinteinen vuoristoratakin jäi kokematta tällä kertaa kun jonottamiseen olisi varmaan kulunut reippaasti yli tunti.

Vähän jänskätti kun korkattiin hurvittelu heti aika hurjalla laitteella. Muutamaan vuoteen ei ole huvipuistossa tullut oltua. Oli hauskaa vaikka saatoin ehkä hieman kiljaista, hmm.
Tämä oli joskus lempilaitteeni joten uskaltauduin siihen. Hieman vain meinasi tulla pahaolo vaikka olikin hauskaa kyytiä.
Menin Maikin kanssa varmaan kolme kertaa HipHoppiin sillä siihen oli lyhyt jono ja laite oli todella hauska.
Oli kyllä tosi hauska päivä, kerkesi älyttömästi kaikkea tekemään ja tosiaan ihana sää. Takas tullessa juna oli puolisen tuntia myöhässä ja siinä alkoi jo väsymys painaa päälle, mutta onneksi minulla oli vielä seuraavakin päivä vapaata. Ihania pieniä kesäreissuja.

1 kommentti:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)