perjantai 10. heinäkuuta 2015

Kuulumisia

Hellepäivät oli ja meni, mutta onneksi niistä jäi käteen; ystävien kanssa terassilla/pussikaljalla hengailu, yhden hyvän kirjan lukeminen rannalla/parvekkeella, auringonpalvontaa, palanut nenä sekä kiva pitkä motskarilenkki sunnuntaina Teemun pikkusiskon synttärijuhliin.

Kuvia olen ollut taas hyvin laiska ottamaan, joten lähinnä jotakin puhelin räpsyjä ajattelin tähän liittää.

Tässä viime kesältä ja viime postauksesta tuttu lempipaikkani kesäisin. Ihanalle pitkälle laiturille on mahtunut hyvin joka kerta eikä liikaa tunkua ole, toisin kuin lähellä olevalla rannalla tuntuu olevan. Ihana rentoutua ja lueskella kirjaa ja syödä salaattia.


Sitten käytiin "uimassa" lauantaina, tai no minä en kyllä astunut varpaita enempää niin kylmään veteen (olen aikamoinen vilukissa). Teemu vähän uhosi että jos en ole heinäkuun loppuun mennessä kastanut talviturkkia hän kantaa minut veteen, joten nyt helteitä kiitos :D

 Tästä on jo aikaa kun käytiin katsomassa tämä Jurassic World, mutta tykkäsin kyllä kovin leffasta.
 Poikettiin myös Teemun kanssa pikaisesti testaamassa Hullun poron terassi yksi kaunis ilta. Oli kyllä ihanat näkymät, pitää mennä syömään joskus tuonne, nimittäin ruuat kuulosti herkullisilta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)