keskiviikko 26. elokuuta 2015

Opiskelijaelämää

Minulla on aloitettuja postauksia varmaan kymmenkunta luonnoksissa, en vain saa aikaiseksi/kerkiä niitä loppuun saakka tekemään. Ehkä viikonloppuna pääsee vähän ajantasalle niiden kanssa. Mutta ajattelin nyt pienen kuulumispostauksen tehdä tähän väliin, ennen kun jatkan matkapostauksien yms. tekemistä.

Tällä viikolla siis alkoi kunnolla koulu ja kieltämättä tuntui muutamat jutut aika vaikealta näin ei-lukiolaisena. Lisäksi minun koulustani on se ...kuusi vuotta, jossei tuota oppisopimuskoulutusta lasketa. Sanotaanko niin että ei ole kaikki matikan koukerot ihan tuoreessa muistissa. Pitää vain saada aikaiseksi ja koittaa opiskella kotoa sellaisia juttuja mitkä on hieman epäselviä. Meillä on ekana vuonna sellainen firman perustaminen ja se on ollut ainakin todella mielenkiintoista. Lisäksi meidän luokka on kyllä ihan loistava, todella kivaa porukkaa.

Tässä muutama kuva opiskelijaelämästä tiistailta kun Liiketalouden aloittavilla oli kastajaiset. Oli todella hauskat kemut ja keli oli ihanan aurinkoinen ja lämmin. Pitää vielä mainita että odotan kyllä innolla kun haalarit saapuu, hihii.


1 kommentti:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)