maanantai 27. kesäkuuta 2016

San Francisco - Terveiset täältä!

Terveiset täältä San Franciscosta! Ajattelin alunperin, että olisin tehnyt täältä käsin kaikki San Francisco päivitykset, mutta nyt näyttääkin siltä, että nettiyhteys on niin hidas ettei näitä kuvien latausaikoja kerkeä odottelemaan. Saa nähdä millainen yhteys on Havaijilla, vaikka saattaa olla että muutakin tekemistä siellä löytyy kun koneella istumista. Halusin kuitenkin muutamia postauksia laittaa täältä reissun päältä. On tietenkin ihan eri tunnelmat täältä kuvia laittaa kun kotoa matkan jälkeen.

Lähdettiin tosiaan viime viikon torstaina matkaan. Ensin oli tietenkin bussimatka Helsinkiin lentokentälle, siellä muutama tunti odottelua, sitten kolmen tunnin lento Lontooseen. Se lento meni aika nopeasti, kun tuli nukuttua koko matka. Jäi viimehetken pakkailujen vuoksi edeltävän yön unet kokonaan pois, joten hieman väsytti. Lontoossa odoteltiin kolmisen tuntia ja sitten päästiin San Franciscon koneeseen. Siitä sitten vain kevyt yhdentoista tunnin lento, jonka aikana ei tullut edes kauheasti nukuttua. Minua hieman ahdistaa nuo pitkät lennot, en oikein tiedä syytäkään. Tuo meni kumminkin ihan hyvin kun tuli katseltua joku 9 jaksoa Big Bang Theorya mininäytöltä, mikä tietenkin jokaisen penkin kohdalta löytyi. Nukuttua tuli vain vähän pätkissä, mutta ihan kivasti se kumminkin meni.

Oltiin kieltämättä pikkuisen hajalla kun tänne päästiin, siinä oli sitten pakko vielä muutama tunti koittaa valvoa, että sai aikaeroa vähän kiinni. Käytiin hakemassa mäkkäristä ruuat huoneeseen, suihkuun ja sitten puoli kympin aikaan simahdin sänkyyn.

 Mutta joo, nämä kolme täyttä päivää täällä ovat menneet kyllä tosi nopsaa. Paljon on keretty tekemään, mutta olisi täällä pidempäänkin viihtynyt. On tullut käveltyä jalat puhki kaupungilla, shoppailtua, nähtyä ihania nähtävyyksiä ja syötyä hyvää ruokaa. Eli oikeestaan aika perus kaupunkiloma, loistava sellainen.

Aurinko on paistanut koko matkan ajan, mutta olen silti palellut puolet täällä olo ajasta. Sillä vaikka siitä etukäteen varotuksia luin, niin en silti osannut ajatella kuinka hyytävän kylmä tuo tuuli on. Vaikka asteita on ollut 23, niin ilman pitkiähousuja ja pitkähihaista en ole pärjännyt. Hyrrrr. Päivisin on pärjännyt paremmin ja tietenkin auringossa, suojaisissa paikoissa on ollut kuuma. Heti rannan tuntumaan mentäessä ilma kylmenee kovasti.

MUTTA, meillä on huomenna aikainen aamulento, joten pitää painua tästä nukkumaan. Tälläiset kuulumiset siis tähän väliin ja nyt muutamia maistiaiskuvia tästä ihanasta kaupungista, joka kyllä vei sydämeni.


1 kommentti:

  1. Oi onpas ihania kuvia <3 Ja mukavaa kun jaksat päivitellä reissun päältäkin <3

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)