maanantai 27. maaliskuuta 2017

Elossa ollaan

Tulipas yhtäkkiä sellainen olo, että voisi pitkästä aikaa kurkata blogiin ja ehkä jotakin kirjoittaakin. Takana on pisin blogitauko ikinä, enkä kyllä suunnitellut sitä yhtään. Mitään dramaattista ei ole tapahtunut enkä voi syyttää kiirettäkään, sillä jos totta puhutaan, minulla on ollut aika rentoa koulussa. Töitäkin on tullut tehtyä aika maltillisesti.

Mietin jo pitkään, että mahdanko blogia enää jatkaa. Tavallaan tuntui, etten edes kaivannut kirjoittamista tai kuvaamista ja kaikkea, mitä tähän kuuluukaan. On ollut oikeastaan aika mielenkiintoista pitää taukoa ja miten äkkiä on mennyt siihen, että kuvia on tullut otettua tosi vähän. Koska se kumminkin on yksi lempi harrastuksistani, en haluaisi sitä tyystin unohtaa ja siinäkin yksi hyvä syy jatkaa blogia.

Tavallaan blogin pitäminen on välillä stressaavaakin, sillä kun elää ihan perus arkea niin aina ei vain ole mitään postattavaa. Minunkin blogini keskittyy kuitenkin enemmän matkailuun, ja tässä nyt pieni tauko oli tuosta reissailustakin häiden ja häämatkan tyhjentäessä tilit aika tehokkaasti.

Nyt iski kuitenkin taas pitkästä aikaa olo, että voisinkin jatkaa. Pohdin myös blogini muuttamista/vaihtamista uuteen pohjaan, sillä tämä blogger kieltämättä välillä pistää ärsyttämään. Tuntuisi silti ikävältä jättää kaikki vanhat postaukset taakseen, koska en tiedä pystyisikö niitä siirtämään mitenkään uudelle alustalle. En myöskään löytänyt itselle mieluisaa paikkaa, joten taidan nyt ainakin toistaiseksi pysyä täällä.

Mutta joo, katsotaan miten motivaatiota taas riittää. Ajattelin etten ota mitään paineita ja menen ihan fiiliksen ja postausaiheiden mukaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)