tiistai 28. maaliskuuta 2017

Throwback-tiistai

Ajattelin nyt käydä kevyesti läpi viime kuukausien tekemisiä. Kuvat ovat ikävä kyllä kaikki vain näitä puhelinkuvia, kun en tosiaan ole kameraa kaivannut aikoihin laukustaan.

Kaikki on kuitenkin tosi hyvin. Pientä kaamosmasista oli ehkä havaittavissa, varsinkin kun koulua on välillä ollut ihan naurettavan vähän. Olen huomannut, että minulle ei oikein sovi sellainen toimettomuus. On kauhean vaikea saada tehtyä mitään koulu tai kotihommia jos ei ole ollut ensin koulua päivällä. Minun viikot on pitäneet sisällään vain muutamaa tuntia koulua päivässä, eikä edes läheskään joka päivä. Töihin olen sitten välillä päässyt tekemään vuoron sieltä täältä. Noh, onneksi olen nähnyt kavereita ja varsinkin siskoani, joten ei ole ollut niin tylsää. Teemulla kuitenkin ollut tietenkin töitä ihan normaalisti, niin tälläinen jatkuva yksin kotona nyhjöttäminen ei ole oikein sopinut minulle.

Onneksi kevät tulee ja sen mukana viimeiset tentit, joihin pitäisi saada luettua aika hyvin jos haluaa läpi päästä. Ei vaan, ensi kuussa on tiedossa ihan hirveästi kaikkea mukavaa tapahtumaa ja tekemistä joten sitä odotan innolla. Mutta nyt siirrytään takaisin... joulukuuhun.

Tässä varmaan kaukaisempia kuvia ennen blogitaukoa. Muutama räpsy joulumarkkinoilta, kun käytiin syömässä ihanaa riisipuuroa ja glögiä. Melkein alkaa kaipaamaan joulun aikaa kun näitä kuvia katselee. Aika hassua.Niin ja käytiin siskoni kanssa laulelemassa joululauluja Aleksanterin kirkossa. Oli tosi kiva ja toi mukanaan vähän joulutunnelmaa. Oli vielä sama kirkko missä meidät vihittiin Teemun kanssa.


 Joulusta muutama räpsy. Oltiin siis porukalla meillä.
Uusivuosi menikin tehokkaasti töissä kaikkina päivinä. Käytiin me silti ilotulitus katsomassa Teemun, siskoni ja hänen miehensä kanssa ja sen jälkeen vielä muutamalla baarissa. Siitä kotiin nukkumaan ja valmistautumaan seuraavan päivän työvuoroon. No tuli kyllä hyvät rahat noistakin päivistä!Käytiin katsomassa Diabloa tuossa alkuvuodesta. Ei olekaan tullut isomman bändin keikalla oltua pitkään aikaan, joten oli tosi kiva käydä. Päästiin vielä eturiviin.

 Sitten tuli käytyä äitillä joku päivä kun oli kauheat pakkaset. Siksi varustus koiran kanssa lenkille lähtiessä oli tällainen :D 


Sitten tuli käytyä pätkäisemässä tukkaa vähän enemmänkin parturissa. Oli muuten jotenkin tosi kiva muutos, olen tykännyt tästä lyhyemmästä mallista tosi paljon.
Käytiin joku viikonloppu Roosterissa Matin ja Sallan kanssa iltaa viettämässä ja katsomassa myös yhtä bändiä. Päätin laittaa tukan välillä erilailla ja tykkäsin siitä yllättävän paljon.
Olen myös tänä talvena käynyt muutamaan otteeseen harjoittelumäessä kokeilemassa laudalla laskua. Seuraavaksi varmaan pitäisi uskaltautua isompiin mäkiin kun alkaa jo kohtalaisesti sujumaan. Minulla kun ei vain ole mitään laskettelukokemusta entuudestaan niin tuntuu välillä liiankin kovalta tuo vauhti. Katsotaan miten lähtee sujumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)