sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Missä se kesä viipyy??


Ihana vapaapäivä sunnuntai Teemun kera, alkoi ihanan laiskasti ison kahvikupposen ja matkaoppaiden maratoonin kera :D Ei mitään kovin kummoista ohjelmaa, mutta silti ihan viihdyttävää katselle. Jotkut tykkäävät tuollaisista valmis reissuista, itse en juurikaan välitä. Mielestäni reissujen teossa on yksi hienoimpia juttuja se että saa itse päättää asioistaan ja mitä milloinkin tekee. Se, että joutuu jonkinlaisiin ongelmiin reissussa, on vain kiva pikku lisä kun matkaa muistelee jälkikäteen. Kaikesta on aina selvitty, ilman matkaoppaita :)

Päivän asuna minulla oli punainen toppi ja farkut, kumisaappaat, nahkatakki ja huivi ja sadetakki. :D

Ulkona on ollut aikamoinen synkistely keli, mutta eipä tuokaan niin haittaa. Tästä suuntasimme nokkamme kohti Lielahtea ja halppiskauppoja ajankuluksi. Kun suurinosa kaupoista on kiinni niin vaihtoehtoja sateisen sunnuntain viettoon ei ole liikaa... Mitään maatamullistavaa ei kaupoista löytynyt, mutta päätettiin tehdä pizzaa... Ihanan rentouttava sunnuntai siis. Tuossa illan tullen käytiin vielä saunassa ja katsottiin illan leffa kuusi päivää, seitsemän yötä, joka on hauska romanttinen hömppä leffa, eli oikein hyvä vaihtoehto tälle illalla :)


Olen innostunut näistä Novellen kivennäisvesistä ihan hirveästi. Todella hyvänmakuisia eikä lainkaan niin makeita kun esim. limpsat :) Kivaa kesäjuomaa.. varsinkin helteellä. Noh, sitä pelkoa ei ole että sellaisia olisi!


Nyt pitääkin suunnata nukkumaan, sillä kello pitää laittaa soimaan 4.30 ja kello näyttää jo lähemmäs kahtatoista! Nooooh, nämä aamuvuoro viikot menee vähän aina näin, mukavaa jokatapauksessa kun on aamuvuoroa :) Minä vaan olen maailman huonoin menemään ajoissa nukkumaan, joka ikinen ilta se melkein venähtää tuohon kahteentoista. Sitten ei auta muu kuin nukkua päiväunet kun kotio pääsee töistä, ei vaan jotenkin raaski mennä ajoissa nukkumaan. Niin en oikein untakaan saa ennen kuin väsyttää paljon.


Hauskaa alkavaa viikkoa! :)

1 kommentti:

  1. Toi pitsa näytti niin hyvältä että meinasin tulla ruudun läpi sitä syömään :D Ihania kuvia :) Täällä alkoi viikko sateisissa merkeissä ja tuntuu kuin jonkinlaisia tulva-alueitakin olisi veden takia tullut :D Huh! Kaihoilla muistelee juhannussäätä.. Niin ihana sää oli silloin ja nyt tällainen, outoa :D Sori kauhee hehtaari viesti :D

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)