keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kesän korvilla


En käsitä mistään ihmeestä sain flunssan tehtyä itselleni näin kesän JA loman korvilla, mutta minulla on ollut sellaiset lääkinnät täälä menossa että toivon todella taudin tästä pian hellittävän. Ainakin ennen maanantaita.
Olen ihan innoissani kun olen jaksanut oikeasti käydä lenkkeilemässä ja kerrankin elämässäni lenkillä tarkoitan kunnon hölkkäyslenkkiä enkä laiskaa tallustelua ( mitä se siis yleensä on ollut ). Minä siis en oikein liikunnasta ole ikinä välittänyt, mutta nyt alkaa vähän tuntumaan siltä, että se onkin aika mukavaa ja siitä jää kyllä tosi hyvä fiilis. En usko että minusta tulee ikinä mitään himo liikkujaa mutta jos nyt saisi peruskuntoa kohotettua. Sekin on plussaa että voi hyvällä omallatunnolla vetää puolilevyä suklaata kun on käynyt hölkkäämässä pari päivää sitten :D Nyt tietenkin flunssan vuoksi pitää hetkeksi jättää urheilu, mutta heti kun tervehdyn niin pitää käydä taas hölkkäilemässä.


Muutto alkaa olemaan myös ihan kohta täällä, joten lomani ensimmäiset pari päivää menee varmasti aika tehokkaasti siinä touhussa. Onneksi tuli siivottua kaikki kaapit jo kaikesta turhasta sillon kun luulin vielä muuttomme tapahtuvan huhti-toukokuun taitteessa. Nyt pitää vaan pakata kamat kasaan ja viedä ne viereiseen rappuun, sillä siinä meidän tuleva asuntomme sijaitsee. Ollaan muutamia kavereita saatu jo apuun, hassu muuttopäivä (maanantai) vähän verottaa apuvoimia mutta pääsia nyt on että joku tulee. Kyllä tässä vielä hommaa on mutta olen kyllä innoissani että pian saa sisustaa uutta asuntoa. Ja pitää tuparit jee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)