sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kesää kohti


Tämä viikonloppu on ollut oikein rentouttava. Perjantaina kahviteltiin pitkästä aikaa Matin ja Sallan kanssa ja oli kyllä ihana nähdä pitkästä aikaa rauhassa ja höpötellä kuulumisia. Muuten ollaan sitten pyöritty Teemun kanssa kaupungilla, etsiskelty kirpulta minulle urheilutakkia ja avattu kunnolla grillikausi.

Mutta mutta, tässä elellään tälläistä odotusten aikaa kun kesää, lomaa, muuttoa ja koulun alkua odottaa. Häihin on niin kauan että sitä en viitsi vielä alkaa ihan odottamalla odottaa :D Kovin toivoisin että kesäkuu olisi kohtuullinen ja muutama lämmin ja aurinkoinenkin päivä siihen mahtuisi. Ei menisi koko loma keliä valittaessa. Ei vaan, olen ylpeä itsestäni että olen päässyt hieman tuosta kelimasentelustani eroon. Edelleen ärsyttää ainaiset pilviset/sateiset säät mutta kun sille ei mitään voi niin sille ei mitään voi.

Edelleen pyydän anteeksi hidasta kommentteihin vastaamista, en vieläkään ole keksinyt miten saisin vian korjattua, mutta edelleen pystyn vastaamaan kommentteihin vain puhelimella. Kun koneella koitan vastata niin jotenkin se heittää minun käyttäjäni sieltä pois. Todella ärsyttävää kun puhelimella on muutenkin niin hankala kirjoittaa. Joten siis kiitos kovasti kaikista kommenteista ja luen kyllä kaikki, vastailen kun muutenkin hidas puhelimeni jaksaa bloggeria pyörittää.

1 kommentti:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)