torstai 21. toukokuuta 2015

Hääpostaukset - Häiden teema

Palataan taas hääpohdintoihin kun tässä vielä suunnittelu intoa piisaa vaikka muille jakaa. 

Vähän olen alkanut pyörittelemään koristeluista ideoita pään sisällä, on tullut mieleen myös joku pieni teema häitä ajatellen. Väriteema olen paljon miettinyt ja se voisi olla aika hillitty. Valkoista, persikkaa, ehkä ruskeaa ja corallia. Luultavasti Teemun tahdosta lisäämme vielä jonkun vahvemman värin kuten mustan tai tumman sinisen joukkoon. Pitää katsoa vähän kun enempi alkaa koristeita miettimään.
Nämäkin värit ehkä enempi vain kukissa, en tiedä haluanko edes kaitaliinaa pöytiin.Koska me nyt rakastetaan matkustella, niin tuli mieleen jo heti kun häitä alettiin miettimään että sitä teemaa voisi sinne tänne ripotella. En halua vetää sitä liian pitkälle, esim kutsuja ja kaikkia sen mukaan tehdä. Lähinnä tuli mieleen nimetä pöydät eri kaupungeiksi missä ollaan käyty, ehkä muutama itse kuvaama valokuva ainakin nimen alle. Pöytiin voisi sitten vielä laittaa vaikka pieniä kaupunkiin/maahan sopivia koristeita tai ainakin jokin pieni "patsas" (kuten pieni eiffel-torni)
Jos jokainen pöytä olisi nimetty kaupunkien mukaan, missä ollaan käyty, pöydät voisi olla esim:

Pariisi
New York 
Lontoo
Rooma / Venetsia
Zell am See / Mûnchen

Vähän nyt riippuu kuinka monta pöytää edes tulee, mutta tähän tyyliin siis. Pariisiin, New Yorkiin ja Lontooseen keksisi helposti aiheeseen sopivaa koristusta, mutta muut kaupungit tuovat hieman ongelmia. Pitää katsoa mitä sitä keksii. Kaikkea en tänne varmaan jaa, että jää blogia lukeville vieraillekin hieman yllätystä.

Matkailuteemaa voisi sovitella myös muussa koristuksessa vähän, kuten vanhoja matkalaukkuja lahjapöytään korokkeeksi, ehkä järkätä jotakin pientä ohjelmaakin teeman puitteissa.

Tässä vielä muutama kuva missä kyseistä teemaa on sovellettu. Tietenkään meille ei tulisi kun pieniä osia vain.

Mitäs pidätte matkailuteemasta?

2 kommenttia:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)