maanantai 18. toukokuuta 2015

Kadonnutta kuntoa etsimässä


Tuossa jo aikaisemmassa postauksessa mainitsin että käytiin viikonloppuna etsimässä minulle ulkoilutakkia kirpputoreilta. Sieltä sitten sattumalta löytyi uuden veroisena pari urheilutoppia, juoksuhousut ja takki. Kaikki alle kympillä! Takki olisi voinut olla yhden koon pienempi, mutta maksoi 4e joten saa mennä kunnes löytyy jostakin parempi.


Syy miksi etsiskelin urheiluvaatteita kirppareilta enkä urheilukaupoista on se, että minä en juurikaan urheile. Tuntuu siis hieman typerältä maksaa uusista varusteista satoja euroja kun kuitenkin on aika kovat hääsäästämiset käynnissä.
Nyt valoistuvien iltojen ja lämpenevien päivien myötä olen taas saanut pienen innon lähteä pidemmille lenkeille. Teemun kanssa on kiva käydä, sillä siinä samalla tulee käytyä kivoja pitkiä keskusteluita (ei ole mitään häiriöntekijöitä ympärillä) ja hän osaa myös tarpeen vaatiessa neuvoa oikeassa hölkkäystyylissä tms.
On pikkuisen kivempi lähteä lenkille kun on kunnon välineet eikä tarvitse nahkatakilla ja farkuilla lähteä. Kuvissa näkyvä urheilutoppi maksoi 2e, Puman juoksuhousut (mitkä oli ihan älyttömän hyvät päällä) 3e, takki sen 4e. Adidaksen kengät on aikoinaan myös kirpparilta uutena löydetyt ja taisi maksaa 20e ja oli ihan käyttämättömät ja täydellisen kokoiset minulle. Ainoa minkä olen uutena kaupasta ostanut on tuo pinkki lippis mikä kotiutui pari viikkoa sitten Budget sportista.


Oli kyllä taas niin virkistävä käydä kunnon lenkillä, niin että olin oikeasti aika poikki sen jälkeen. Minun kuntoni onkin aika huono tällä hetkellä, mutta jos sitä nyt vaikka saisi taas otettua itseään niskasta kiinni ja käytyä edes siellä lenkillä kolme - neljä kertaa viikossa. Saa nähdä miten käy. Täällä julistaminen voi ehkä hieman auttaa pitämään tavoitetta.

1 kommentti:

  1. Olen ihan kateellisena tosta sun lenkkeilyasusta ja lippiksestä <3

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)