tiistai 19. toukokuuta 2015

Instagram viikkokatsaus pItkästä aikaa

Minulla jotenkin jää aina ihan kokonaan tekemättä nämä kollaasit. Aina kun tuntuu että puhelin pursuaa kuvia niin muistaa että piti varmaan tehdä joku kooste niistä tännekin. Olen ihan hyvin pystynyt kitkemään itsestäni sitä otan-kameran-joka-ikiseen-paikkaan-mukaan- tapaa ja se on mielestäni todella loistavaa. Tottakai blogi vähän "kärsii" siitä että postauksia ei ihan niin usein tule, mutta toisaalta tuleepahan enempi keskityttyä ihan hetkiin eikä aina vain kameran takaa, niin paljon kuin rakastankin valokuvausta. Mutta pieni puhelinkuva räpsy tilanteesta on usein ihan riittävä!

Ollaan alettu nyt käymään taas Kaupissa kävelyllä. Ihana metsän rauha, kävelylenkki ja pitkät syällisetkin keskustelut rakkaani kanssa < 3 Voiko olla parempaa tapaa viettää iltaa.
On ollut aika sateista ainakin täälä Tampereella / Vielä kun luulin että muutetaan huhti - toukokuun vaihteessa niin oli aikamoiset pakkailut menossa / Myös varasto tuli siivottua kunnolla ja järkättyä kaikki loput laatikoihin, että on helppo siirtää muuton yhteydessä/ Joku naamakuva törö kampauksen kanssa.
 Sitten päästään vappuun, leivottiin juhlia edeltävänä iltana munkkeja kaiken kiireen keskellä. Ei ehkä parhaita ideoita mutta oli kyllä tosi hyviä. / Juhlista ei tullut otettua muuta kuin nämä kaksi kuvaa minusta ennen kun vieraat tulivat hahaa. Oli varmaan taas liian kivaa niin kamera unohtui pöydälle. Lisäksi tykkään enempi kuvata jos on vain tuttuja paikalla, nyt oli kuitenkin monta sellaista ketä en ole ennen tavannut.
Sitten saman viikon lauantaina tuli tosiaan rakkaat ystäväni Jonna ja Katri meille päivää ja iltaa viettämään. Oli aivan mahtavaa höpötellä hääjuttuja ja kaikkea muutakin < 3 Loisto päivä!
Ihana kevät kun aurinko sattuu paistamaan / Hmm etutukka jo niin pitkä että oli pakko vetää vain sivuun / Vietettiin tossa pari päivää sitten ihana ilta katsellen Youtubesta "esittely" videoita eri kohteista mihin harkitaan häämatkaa. Enemmän siis vain pähkäillään muutaman vaihtoehdon välillä ja videot antaa vähän paremman kuvan paikasta kun kuvat :) Oli jotenkin kivaa haaveilla että vähän reilu vuosi ja jossakin paratiisissa ollaan. Ahhhhh < 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)