tiistai 12. toukokuuta 2015

Kotia kohti

Ihan parhaiden pitkien yöunien jälkeen siirryttiin laiskasti kohti hotelli-aamiaista, mikä oli siis aivan loistava. Tunti siellä vain mässäiltii kaikella ihanalla ja sitten palattiin takaisin vielä nukkumaan huoneeseen. Onneksi check out oli vasta kahdeltatoista niin ei ollut mikään kiire ja sai kunnolla rentoutua vielä sekin aamu.

Minä niin rakastan kun aamulla saa rauhassa nauttia aamupalan, ihan parasta. Vielä kun on miljoona vaihtoehtoa, noutopöytä ja paljon aikaa niin täytyy sanoa että oli kyllä ihan loisto loma-aamu < 3
Huomaa takana odottava herkkulautanen kanamunia - pekonia - riisipiirakoita - nakkeja. Hihiii, ihan vain maustamatonta jogurttia popsin ;)
 Päivän naamaa.
Käytiin hotellin rannassa piipahtamassa huonommasta säästä huolimatta. Oli kyllä kaunista ja rauhallista.

4 kommenttia:

 1. Oi nam minkä näköinen aamiainen! Herkullista. Ihania kuvia myös <3

  VastaaPoista
 2. Tää kommentti ei nyt liity tähän, mutta pärjäisikö New Yorkissa muuten ilman luottokorttia? Ne New York postaukset on aivan ihania, mitä oot kirjoittanut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käteisellä nyt tietenkin ainakin pärjää, mutta muuten en ikävä kyllä osaa sanoa kun tuli käytettyä lähes pelkkää luottokorttia reissulla. :( Ja kiitos, toivottavasti niistä on apua jos reissua sinne suunnittelet. Voin suositella lämmöllä reissua sinne, aivan mahtava kaupunki <3

   Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)