keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

London - Singing in the Rain


Kotona taas! Olipas siinä kerrassaan onnistunut reissu, vaikka nyt onkin taas mukava olla kotosalla. On tuo reissaaminen kuitenkin tavallaan raskasta, ainakin tälläisellä meidän tyylillä kun on vaikeuksia pysyä paikallaan vaan joka päivä kuluu nähtävyyksiä kierrellen.

Ensimmäinen ilta Lontooseen saavuttuamme oli aika kaamea. Matka lentokentältä bussilla keskustan metroasemalle keskiyöllä sujui vielä ihan hyvin, mutta sen jälkeen metroasema suljettiin ennen kun kerkesimme viimeiseen metroon ja meidän piti keksiä suunnitelma jotta löytäisimme itsemme edes johonkin aikaa hotellista tutimasta. Onneksi ikävän kävelymatkan, muutamien rahojen vaihtelujen ja hieman pelottavan bussimatkan jälkeen saavuimme ihanalle hotelillemme.

Hotelli oli kyllä aikamoinen helpotus. Etsimme tosi kauan hyvää hotellia ja tämä sattui tarjouksena Booking.comin sivuilta noin kuukausi sitten. Ihan mahtava hotellihuone! Oli kyllä niin ihana päästä tuonne pitkän ja raskaan matkustusyön jälkeen. Suihkuun ja nukkumaan.


Joka aamu sai keittää aamukahvit itse, joka oli myös mahtava ominaisuus hotellihuoneessa. Vedenkeitin, pikakahvia ja teetä ja kaikki lisukkeet. Meidän huoneen hintaan ei kuulunut aamiaista ja se tuntui niin kalliilta ettemme sitä sitten ottaneet. Oli hyvä päätös.


Lauantaina meidät herätti sateen ropina. Läheisen metroaseman infopisteen asiakaspalvelija naureskeli  meille päivän olevan ainoa sadepäivä kolmeen kuukauteen. Varmasti silti liioitteli, mutta kyllähän tuo sää hieman harmitti. Kylmä siellä ei silti ollut, yli kymmentä astetta taisi olla sateellakin.


Sadetta tai ei, päädyimme silti valokuvailemaan Big Beniä ja rämpimään ihmismassan ja sateenvarjojen saattelemana paikasta toiseen. Voi sitä turistien määrää!


Lisää Lontoon matkasta päivittelen hieman myöhemmin. Siinä ensimmäinen satsi kuvia ja tunnelmaa. Onneksi tämä oli ainoa päivä kun vetta satoi.

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja ihanan näköinen tuo teidän huone! :) Oi vitsi :D Lisää odottaen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin :) Hih... juu laittelen huomenna vaikka seuaavaa, kuvia on vaan aikamoinen määrä ni menee aikaa karsiessa :P

   Poista
 2. Ihanan näköistä siellä, lisää kuvia vaan en malta odottaa:):)! Liikaa söpöjä punaisia juttuja kaikkialla :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hihiii, voii siun pitää mennä sinne joskus myös. Oli niiiin paljon söpöjä punaisia juttuja että tuli aina sää mieleen :) Laittelen huomenna lisää :)

   Poista
 3. Jumalaisen näkönen tukka! Ite tykkään niin punasista mutta itellä ei oo rohkeutta värjätä vaikka joskus haluttaski :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ohan se kyllä aika sellanen radikaali muutos tummasta värjätä :) Itelläkin oli ensin tummatukka ja siittä sitten punaiseen. Kauhee vaivahan tästä on mutta toisaalta on se kyllä tosi kivakin :)

   Poista
 4. Voi miten ihanaa katsoa noita teidän kuvia. Lisää, lisää vain laita ja näytä mulle sitten loput joskus kun nähdään, mitä et laita tänne. Kyllä on hienoja kuvia.

  VastaaPoista
 5. Heei, ihan älyttömän ihania kuvia oot ottanu ! Tekis itekkin mieli mennä tuonne Lontooseen nyt heti. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voi vitsi, tulee itsellekin sellanen olo kun näin reilun kuukauden jälkeen kuvia katselee että tekisi mieli mennä itsekin uudelleen :D Ja kannattaa ehdottomasti käydä ;)

   Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)