torstai 22. maaliskuuta 2012

London - Tower Bridge


Sunnuntaina meille sattui onneksi ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä. Olin etukäteen ollut ihan varma että joka päivä sataa, sillä säätiedotus oli enteillyt hieman siihen suuntaan. Voitte varmaan kuvitella hymyni aamuseitsemältä kun aurinko paistoi kirkkaasti ikkunasta kasvoille.

Hyppäsimme metroon aamutuimaan ja matkasimme hotellilta puolisen tuntia lähelle Tower Bridgeä. Kävellessämme auringon paistaessa kohti siltaa, sain ensimmäiset kehut tukastani ohikulkijoilta ja muutamilta työntekijöiltä ketkä katujen kulmassa mainostivat turistipaikkoja. Mielestäni Lontoossa oli TODELLA vähän punaisia tukkia, näin varmasti koko reissun aikana viisi naista kellä oli punainen tukka. Siksi siis tuli herätettyä aikalailla huomiota... välillä tuntui että ihmiset tuijottelivat vähän liiankin paljon. Varsinkin vanhemmista ihmisistä ei oikein tiennyt että oliko tuijotus kovinkaan hyvää vai enemmän paheksuvaa.



Minä sitten rakastuin noihin double deckereihin <3 Oli jotenkin niin suloisia ja punaisia. Kyydissä oltiin vain hotellille mennessä, ja sillon se oli ikävä kyllä aivan täynnä humalaisia ja rinkka oli vielä mukana niin ei ollut ihan niin mukava matka :D Jouduttiin seisoskelemaan yläkerrassa, ja muutaman pysäkin jälkeen kuski alkoi riehumaan ettei yläkerrassa saakaan seistä. Joten menimme alakertaan, mihin ei kylläkään oikein mahtunut. Olisi ollut kiva matkustella enemmänkin nooilla busseilla, mutta tuli kuljettua aika paljon metrolla sillä hotelli oli kuitenkin sen verran kaukana keskustasta.


Kävimme myös Tower Bridgen ylhäällä. Hinta ei ollut kummoinen ja koska päätimme jo ettemme mene London Eyehin niin oli kiva katsoa kaupunkia hieman ylhäältäkin päin edes jostakin. Tuli aika nopsaa kierrettyä se kierros, sillä meillä oli hieman kiire puolenpäivän aikaan alkavaan St. Patrick's Dayn paraatiin. 

Sillan kaiteet oli maalattu ihanan turkoosiksi :) En tiedä ovatko ne aina olleet sen väriset, mutta sopi kyllä hyvin tyyliin.
Aika huikeat näköalat olivat kyllä sieltä yläilmoista.

Menimme siis sillan yli yläkautta ja tulimme toiselle puolelle kuvailemaan ja ihastelemaan siltaa koko komeudessaan. Oli se kyllä vain vaikuttavan näköinen, rakastuin<3 Istuskelimme hetken ja tuijottelimme ohitse viliseviä turisteja ja nappasimme muutaman yhteiskuvan jalustalla. Minä taisin olla kyllä senkin paikan suurin turisti, kokoajan oli kamera melkein kaulalla :D


*pus*

4 kommenttia:

  1. Vitsi miten vaikuttavan näköinen tuo silta, vautsi! ;) Kiitos kun jaksat näitä kuvia tänne laitella <3

    VastaaPoista
  2. Hienoi kuvii! Ja haha voin kuvitel ku jokku mummot on pyöräyttäny silmät päästä ku on nähny sun kiiltävän punasen tukkas! PS. Missä sun toinen jalka tossa yhessä yhteiskuvassa??? :DD

    VastaaPoista
  3. Repesin ihan totaalisesti tota sun kommenttias :D Tosiaan näyttää ihan siltä että mulla olis vaan yks jalka :DD Hahaaa, mahtava kommentti <3 Ja juu, vähä sen tyyppisesti ne mummelit siellä mulkoili ;) ja kiitos, kuvista tuli kyllä ihan kivoja kun ilmat suosi ^^

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)