keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

London - Buckingham Palace & The Prime Meridian


Toiseksi viimeistä postausta viedään. Aikas paljon sitä tuli siellä Lontoossa tehtyä kun tuntuu että aiheita riittäisi vieläkin vaikka kuinka moneen postaukseen :D Elikkäs, maanantaina nähtävyyksien ja ruuhkien väsyttämänä päätimme suunnata ydinkeskustasta hieman poispäin ja lähteä käymään Greenwichsissä jossa on niinsanottu nollameridiaani. Tämä jakaa maapallon itäiseen ja läntiseen pallonpuoliskoon. Hetken aikaa jouduttiin sitä etsimään paikan päältä, mutta mikä siinä etsiessä kun aurinko paistoi ja ihmisiäkään ei ollut liikaa liikkeellä.


Siellä hieman muutkin turistisoivat ja kuvailivat itseään viivalla. Maisemat olivat mahtavat.
Sitten illan tullen suuntasimme Buckinghamin palatsille.

2 kommenttia:

  1. Ihana nähdä tuo Buckingham palatsi vaikka toki tiennyt miltä se näyttää ;) Mikä tuo viivalla seisoskelu juttu oli? :D Tee toki lisää postauksia Lontoosta jos saisi enemmänkin postauksia aikaiseksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on sellanen viiva mikä menee tavallaan maapallon ympäri, ja nyt kun seisoo tolla viivalla noin että toinen jalka on toisella ja toinen toisella niin on tavallaan itäisellä ja läntisellä pallonpuoliskolla samaan aikaan :)Ja tuo palatsi oli kyllä komeen näköinen :)

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)