maanantai 11. toukokuuta 2015

Minireissu Saimaalle

Taisin täällä mainitakin joskus että saatiin Holiday Clubilta lahjakortti heidän kylpyläänsä käytettäväksi kun käytiin muunnoin kuuntelemassa muutama tunti höpötystä lomaosakkeista. Nyt sitten minun kesälomaviikollani päätettiin se käyttää ja lähdettiin huristelemaan kohti Saimaan kylpylää.
Tampereella oli aivan ihana keli kun lähdettiin ajelemaan, Imatraa kohden alkoi muuttua epävakaisemmaksi. Mutta ainakin puolen matkaa saatiin nauttia auringonpaisteesta.
Ajomatkaa oli neljän tunnin verran mutta rattoisastihan se siinä kului höpötellessä kaikkea. Muutama taukokin pidettiin ettei ihan puudu ajelemiseen.
 Sitten saavuttiin vähän ennen kuutta paikalle.
Kello oli jo sen verran paljon että sai aika nopeasti siirtyä kohti kylpylää. Kylpyläpuoli oli ihanan tunnelmallinen, mutta itse olisin kaivannut porealtaisiin vähän lämpimämpää vettä. Lisäksi saunamaailman lisämaksu vähän ärsytti, varsinkin kun se olisi pitänyt etukäteen ilmeisesti maksaa mutta kukaan ei asiasta viitsinyt infota. Ei sitten menty sinne puolelle vaikka sitä kovin onkin kehuttu.
 Sitten syömään ja tyytyväisenä ja rentoutuneena nukkumaan. < 3 huippu ilta!

2 kommenttia:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)