keskiviikko 1. elokuuta 2012

Austria - High Altitude Storage Lakes

Seuraavana aamuna nousimme jo aamutuimaan ylös aamupalaa valmistelemaan ja minä aloin kihartelemaan tukkaani. Ihana plussa oli kyllä keittiön lisäksi se, että siellä oli myös kahvinkeitin millä saatiin joka aamu ihanan tuoretta kahvia. Reissuilla usein kaipaa juuri sitä perinteistä aamukahvia... noh, nyt sekin oli kuitattu.


Pyörät oltiin vuokrattu jo edellisenä päivänä joten tarkoitus oli pakata reppu täyteen evästä ja kamerat sun muut mukaan ja menoksi. Oli taas aivan mahtavan aurinkoinen sää ja mahtava pyöräillä. Luulin aluksi Teemun pelottelemana että tuohon lähikylään, Kapruniin, olisi hirvittävä matka ja pelkkää ylämäkeä kun kerta vuorien läheisyydessä olimme, mutta onneksi pyöreitti kulki mukavasti tasaista maastoa ja päästiin todella sukkelaan perille. Paikan päällä kiertelimme muutamissa kaupoissa ja löysimme minulle hatun päähän, tuo aurinko tuntui jotenkin niin porottavan, että pelkäsin saavani auringonpistoksen ilman hattua.









Uusi hattu päässä jätimme pyörät parkkiin ja suuntasimme bussipysäkille tarkoituksena suunnata hyvin ylös vuorille, minne meikäläisen kunnolla ei niin vain pyöräilläkään. Ja onneksi ei edes yritetty, matka oli pitkä ja erittäin jyrkkä. Ikävä kyllä jäimme vahingossa bussista yhden pysäkin liian aikaisin, joten saatiin sitten kuitenkin hieman pakkoliikuntaa harppoessamme ylämäkeä muutama kilometri.

Päästiin kuitenkin lopulta ajoissa alueelle, mistä sitten lähti busseja kohti patojärviä. Bussimatka kesti reilun puoli tuntia ja maisemat siellä ylhäällä oli aivan sanoin kuvailemattomat. Siellä sitten syötiin eväät parhaassa mahdollisessa piknikki paikassa, kuvailtiin yhteiskuvia ja maisemia ja juotiin yli kahden kilometrin korkeudessa oluet. Aivan mahtava päivä kaiken kaikkiaan, ja tästä kehkeytyikin ehkä lempipaikkani koko reissulla.










 Pikkuisen upeissa puitteissa nautitut oluet, pitää sanoa !









3 kommenttia:

  1. Ei herranjestas miten kaunis paikka! Jotenkin niin pysäyttäviä kuvia, varmasti eroaa hieman tuo paikka perus turistikohteista :-) Ehdottomasti pakko päästä joskus tuonne ihailemaan tuota luontoa. Ja muuten en voi vaan kuin ihailla myös sitä miten kaunis sä olet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi ^^ Piristi päivääni! :) Paikka oli kyllä niin kaunis ja mahtava, että ei voi muuta kuin suositella kaikille hiukankaan kyseisistä maisemista tykkääville. Eikä tuonne meneminen suuria suunnitteluita edes vaadi, joten sinne vain :)

      Poista
  2. Vitsi miten hulppeat ja henkeäsalpaavat maisemat! Piti pysähtyä hetki miettimään miltä mahtoivat näyttää nuo maisemat ihan silmin katseltuna kun jo kuvissa ne näyttävät niin huikeilta! Ihana tuo sun hattu <3

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)