lauantai 11. elokuuta 2012

Kotikulmilla

Noniin, nyt on kotiuduttu mutkien jälkeen vanhasta kotikaupungistani, saldona vieläkin kevyt krapulan poikainen ja hajonnut auto. Hmm. Eilen oli ihan mahtava llta parhaiden ystävien kanssa, tuli naurettua kyljet kipeäksi vanhoja valokuvia nuoruudestamme ja katottua salkkareita monen monta tuntia. Oli niin mukavaa että toivottavasti nähdään pian taas uudelleen! Ilta jatkui aamutunneille asti, joten yöunet on jääneet hieman vähäisiksi.

Matkalla kotiin, auto teki taas tenät, ja sammui liikennevaloihin motarin päähän. Siinä sitten taas kevyen paniikin hiipuessa pistin hätävilkut vilkuttelemaan ja tuijottelin kevyesti savuavaa, ja haisevaa autoa. En tiedä mikä taas tuli mutta pienen tovin siinä sai odotella kunnes tuli ystävällinen mies kuorma-autolla ja hinasti auton pois siitä ikävästä tilanteesta. Oli melkein mielenkiintoista seurata, kuinka moni EI pysähtynyt edes tarjoamaan apuaan.... noh, sellasia me ihmiset kai olemme. Tuijotamme, ehkä hieman päivittelemmekin toisen tilannetta, mutta harva oikeasti nousee sieltä autostaan ja tarjoaa apuaan. Onneksi sentään joku.



 Lähdettiin siitä vielä baariin iltaa jatkamaan.

Loppuun vielä ihana huurteinen niitty mistä räpsäsin kuvan meidän kävellessä aamuyöstä kotiin. Oli kylmä!


Oli kyllä todella mukavaa :) Kiitoksia ihanille ystävilleni ! Huomenna olisi tarkoitus pitää Teemun kanssa mukava päivä ja käydä mahdollisesti hieman pyöräretkellä ja turistisoida Tampereella :D Hihii, ihana vapaaviikonloppu <3>

2 kommenttia:

  1. ellu eei mitä noi kuvat oli?? blaa meikän ois voinu sumentaa kaikista :D ps. bongaa marko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä nyt, ihan hyviä ne oli :D Ja sää olitkin aika sumee monessa xD hehee

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)