perjantai 26. lokakuuta 2012

Finnien-tappo-konsti

Pitänyt jo tovin tehdä postaus tästä mahtavasta konstista minkä keksein noin vuosi sitten. Tätä on tullut aina käytettyä kun naamaan iskee jonkinlainen finnirykelmä mikä ei normi kasvovesillä ja aineilla meinaa lähteä. Tämä luonnon lääke auttaa jo muutaman kerran jälkeen, enkä itse ole ainakaan huomannut sillä mitään "haitta vaikutuksia". Luin tästä enemmänkin juttua sillon kun jostakin kuulin pienen vinkin aiheesta... Ja paljon on ihmiset käyttäneet tätä jopa aknen hoitoon.

Tämä lääke on sitruuna. Sitruuna on aika tujua ja voi hieman kirveltääkin, mutta finnit lähtevät. En ehkä itse suosittele käyttämään ihan jokapäiväisenä ihonhoito rutiinina :D Mutta silloin tällöin pahimmat finnit lähtevät kyllä nopsaa. Eli olen käyttänyt kahta tyyliä.


1. Pelkkä sitruuna hoito.

Sitruunaa levitetään pestyille kasvoille finni kohtiin (joko vanulappuun sitruunan mehua pursottaen, tai sitten suoraan sitruunan puolikkaalla naamaa hinkaten) ja annetaan hetki vaikuttaa ja pestään pois. Tämän jälkeen kannattaa iho hyvin rasvata. Jotkut puhuivat netin ihmeellisessä maailmassa kokeilleensa laittaa sitruunan ensin naamalle, päälle kosteusvoide ja antaa yön yli vaikuttaa. Itsekin muistaakseni tätä kerran kokeilleeni, mutta en millään muista että oliko vaikutus parempi kun pelkästään "kasvovetenä" käyttäen.


2. "kasvonaamio"

Sekoitetaan pieni määrä sitruunan mehua ja ruokasoodaa keskenään. Saadaan jännittävän hajuinen ja koostuinen massa, mitä sitten taputellaan finnirykelmien päälle. Aine kuivuu ehkä noin viiden minuutin vaikutusajan jälkeen, itse olen pitänyt sitä naamassa ehkä jotakin vartin verran - puoli tuntia. Jossakin kohtaa massa alkaa tippuilemaan kun se kuivuu, joten siinä kohtaa mielellään menee pesemään pois.
Tämän jälkeen iho huuhdellaan lämpimällä vedellä hyvin ja levitetään kasvovoide.
Muutamalla kerralla olen jo huomannut tuloksia, ja finnit katoavat eivätkä palaa heti seuraavalla viikolla :D


Olen lukenut että ruokasoodalla voi tehdä lähes mitä vain, mutta näköjään se myös kasvojen puhdistuksessa on oiva keino. Kannattaa kokeilla varovasti kerran miten iho tykkää sitruunasta, itselleni se on ollut näin silloin tällöin käytettynä erittäin hyväksi havaittu. Kaikki ovat kuitenkin erilaisia ja mikä sopii toiselle ei välttämättä sovi toiselle ja tämäkin hoito on aika raju kuitenkin. Sitruuna on aika vahvaa kamaa namaan plätättynä :D
 

2 kommenttia:

  1. Olipas jännä vinkki, ei oo tullu aiemmin mieleenkään :D!! Pitää testailla ;)!

    VastaaPoista
  2. en ollut kuullukaan tästä. täytyy kokeilla heti, kun naama alkaa taas oikuttelemaan. :)

    p.s. jos arvonta kiinnostaa, kurkkaa blogini puolelle
    http://wearinglittleblack.blogspot.fi/2012/10/arvonta.html

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)