keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Ihana vapaailta

Heloupi kaikki rakkaat lukijat :) Postailen näin takautuvasti eilisestä, tuli pidettyä kameraa mukana päivän aikana vaikkei mitään kummempaa tullut tehtyä. Oli silti jotenkin todella rentouttava ja ihana päivä. Töiden jälkeen suunnattiin Teemun kanssa kirjastoon lueskelemaan kirjoja ja lehtiä, jonka jälkeen käytiin kotona saunassa ja pelattiin Piirrä&Arvaa lautapeliä loppuilta hyvää musiikkia kuunellen :) Ihan parhaita vapaailtoja tälläiset.

Tänään meillä kävi muutama hyvä ystävämme kylässä ja leivoin sen kunniaksi mustikkapiirakan :) Tuli muuten todella hyvää. Pitää laittaa joku kerta ohje tännekin.

Päivän asuna oli muhkea, pitkä vaalea villapaita ja punaiset housut. Oli taas aika hämärää ja sateista joten siksi kuvat huonolaatuisia ja harmaita.

Poikettiin sitten Sampolan kirjastossa. Se on sellainen mukavan kotoisa kirjasto jotenkin, Metsosta en ole ikinä tykännyt yhtään ! Vallattiin sielä yksi pöytä ja vietettiin rauhallista aikaa. Kirjastot on siitäkin kivoja että siellä tulee keskityttyä siihen lukemiseen ilman nettiä/telkkua.

 Ehkä ensi kesän matkakohde? Ei tiedä... saapi nähdä vetääkö ikävä meidät taas vuorille ! vai jonnekin muualle.
 Ihana Nemi :)

Huippu hyvä mustikkapiirakka muhisee uunissa
Olen kyllä niin saunoja ihminen. Tuo on kyllä erittäin hyvä lisä tähän kämppään, varsinkin kun harvassa asunnossa missä olen asunut on ollut sauna. Tuntuu jotenkin niin luksukselta päästä rentoutumaan raskaan päivän jälkeen saunan lämpöön.

2 kommenttia:

  1. Vitsi miten hyvännäköinen tuo mustikkapiirakka! :) Nam! Hyviä kuvia nuo musta olivat ja niin huonoa keliä nyt ollut että ei oikein ulkona pysty olemaan -.-

    VastaaPoista
  2. Sampolan kirjasto <3! Kirjastossa (varsinkin pienissä) pystyy kyllä keskittymään paremmin lukemiseen ja kirjoittamiseen, kun ei ole häiriötekijöitä. Ainoa vaan, että ne vessat saisi olla vähän lähempänä :). Taidatte muuten asua hyvin lähellä :D

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)