tiistai 23. huhtikuuta 2013

Cyprus - Day One

Nyt oltaisiin sitten taas kotiuduttu yhdeltä hienolta reissulta. Yölennon hyviä puolia on se, että kunhan pääsee kotiin ja saa hetken nukuttua niin päivää jää vielä rutkasti jäljelle. Minullakin on siis tänään vielä vapaapäivä. En ole vielä ihan varma miten alan näitä postauksia tänne tiputtelemaan, sillä kuvia tuli taas hirvittävät määrät ja tahdon kirjottaa päivistä mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Nämä postaukset ovat kuitenkin kuin matkapäiväkirja, mihin on ihana palata jälkikäteen.

Pitänee siis aloittaa ihan alusta ja ensimmäisestä päivästä. Lentomme lähti aamutuimaan, joten saavuttiin ensimmäistä kertaa autolla paikan päälle. Parkkiin jättäminen viikoksi ei kustantanut kuin 42e tuo kahdeksan täyttä päivää, joten ei tullut juurikaan kalliimmaksi kuin bussi olisi tullut.

 Siinä erittäin freesinä ja pirteenä, hahaa. Niin ja hyviä ilmeitä näkyy taustalla.
 Lentokoneesta taas ihanat näkymät. Kaunista.
Yritettiin räpsiä taas perus kamalia lentokone kuvia ja mukava vierustoverimme tajoutui ottaman kuvan. En tiedä kuinka hyvä tämäkään on, mutta onpahan ainakin paras lentokuva mitä meistä on :D
Siellä se jo häämöttää... kevyen pilvimassan takana tietenkin.
Mukava lämpöaalto vastaanotti meidät Kyproksen maaperälle. Tuuli jonkin verran, mutta tuossa vaiheessa se oli vielä aika lämmintä. Kieltämättä rakastan etelään matkaamisessa tuota tunnetta kun koneesta nousee kosteaan ja lämpimään ilmaan.
Hotellimme Callisto Village oli aika hyvällä paikkaa. Se oli lähellä kaikkein kivoimpia rantoja, vieressä oli hotellin "oma" pieni ranta mutta se ei ollut kovin kummoinen. Tykästyin tuohon hotellialueeseen, sillä kaikki huoneistot olivat päärakennuksen ympärillä pieninä omina taloinaan.
Siinä oli meidän huoneiston ovi. Hassu tuo puu mikä tuossa näkyy. Ihania kukkapuita oli meidänkin pihalla, eikä edes haitannut vaikka huoneisto oli maantasalla.
 Ihana muhkea sänky. Todella toimiva huoneisto kaiken kaikkiaan.
Terassiltamme näkymiä ja Teemu.
Aika pian lähdettiin siitä sitten hieman kiertelemään hotellialuetta ja käymään rannassa. Aurinko alkoi uhkaavasti mennä pilveen ja ilma muuttui kohtuu synkeäksi. Onneksi noin ensimmäisenä päivänä tuo ei niin haitannut, oltiin aika väsyneitä joka tapauksessa.
Oli jotenkin niin surkuhupaisaa tuo keli mikä meillä vallitsi. Oikein kunnon Teemu ja Elisa rantalomalla, mustia pilviä ja järjetön tuuli :D No, kieltämättä tuolloin ei kauheasti naurattanut.
Oli aika kaunis mesta tuossa hotellimme rannan läheisyydessä oleva kallio josta oli myöskin kauniit maisemat.
 Maasto siellä oli kuin kuussa olisi kävellyt. Todella erikoista, en ole sellaista ennen nähnytkään.
 Siitä sitten painuttiin aika pian auringon laskun jälkeen takaisin huoneeseen. Suihku, ruoka ja uni maistuivat.

1 kommentti:

  1. Vitsi mitä kuvia! Kiitos kun jaksat väsätä tällaista niin tuntuu kuin olisi itsekin matkalla mukana :)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)