torstai 2. toukokuuta 2013

Cyprus - Parko Paliatso Luna Park

Oltiin Karolta ja Matilta kuultu Canarialla olevasta, yöllä toimivasta huvipuistosta. No, Ayia Napassa oli samantyylinen ja pitihän sitä mennä testaamaan. Kohtuullisen kalliita hintoja, joten mentiin vain kahteen laitteeseen. Hauskaa oli silti ja jotenkin jännittävää yövalaistuksessa käydä laitteissa. Kiva kokemus kyllä.

 Siinä on tivolirahaa, en nyt muista oliko tuo määrä jotakin 10e luokkaa ja esimerkiksi maailmanpyörä maksoi kolme tuollaista. Ihan hauska idea, mutta kohtuu kalliiksi kävisi jos monessa laitteessa haluaisi käydä.
 Oli pakko...
Pikkusen kuumottava tuo linko. Siinä vain mennään tuollaiseen pikkuiseen pyöreään koppiin ja laite sinkoaa sinut ylöspäin. Tuo oli todella korkea. Hui. Oli niin kallis ettei edes harkittu...
Hahaa, pikkusen kännisen näköinen mato...
Sitten mentiin maailmanpyörään. Pakko myöntää että vähän jännitti. On siitä kuitenkin pari kolme vuotta kun on viimeksi käynyt missään "laitteessa". Hauskaahan se oli.
 Teemu alkoi kiusallaan hieman pyöräyttää tuota koppia ja apuaaaaaaa. Vaihtui toki maisemat.
 Selvittiin!
Seuraava laite oli tuollainen vuoristorata tyyppinen. Oli ihan hauska, tosin aika lyhyt. Ei sitten raaskittu ostaa enempää tuota tivolirahaa joten loppuaika kulutettiin alueella pyörien.
 Kyydistä otettu nopsa räpsäisy pokkarilla...

2 kommenttia:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)