perjantai 25. lokakuuta 2013

Hengissä ollaan!

Viisaudenhampaan poisto meni kivuttomasti ja yllättävän nopeasti. En ymmärrä mistä ne kaikki kauhutarinat ovat peräisin, ehkä joillakin on sitten käynyt huonompi tuuri. Toipuminenkin on sujunut aika kivasti, sillon keskiviikkona kun hammas revittiin, oli puudutuksen lakattua ihan hirveä särky leikkauskohdassa. Kylmähaudetta ja buranaa naamaan niin onneksi meni ohi.
Seuraavana aamuna heräsin toinen poski kivasti turvonneena O.o Ei siinä mitään, vietin sitten päivän visusti sisätiloissa hirveät kasat leffoja ja sarjoja katsellen. Nyt alkaa olemaan jo voitonpuolella ja viikonloppu on vapaa. Toivottavasti keksisi jotakin mukavaa tekemistä, sillä tämä on ainoita viikonloppuja PITKÄÄN AIKAAN kun ei ole mitään suunnitelmia! :)

2 kommenttia:

 1. Hyvä että pääsit helpolla hampaanpoistosta :D oon kuullut aivan kamalia tarinoita siitä! ja mm, hyvän näköistä masaliisaa :3 .. tai siis mokkapaloja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. masaliisaa :D Mää oon kuullu pienestä pitäen vaan "suklaisia" nimen :) Ilmeisesti on monta nimeä tuollakin leivonnaisella. Heh.
   Joo kauheita tarinoita kuulin kanssa, mutta ei kyllä ollut yhtään sellainen kun on puhuttu. Onneksi! :)

   Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)