sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Tampereella hengailua

On ollut kyllä ihanan rento viikonloppu. Ei ole ollut mitään suunnitelmia ja silti on tullut tehtyä kaikenlaista. Välillä kaipaan sellaisia viikonloppuvapaita ettei ole valmiiksi suunniteltu mitään menoja, sellainen vapaus on jotenkin rentouttavaa.
Eilen vietettiin sateinen iltapäivä Teemun kanssa keskustassa pyörien. Piti hakea Punanaamiosta muutamia juttuja Halloween asua varten. Olen ihan hirveän innoissani asustani, paljastan tietenkin sen vasta ensi lauantaina kun lähdemme Halloween bileisiin, täällä Tampereella tällä kertaa. Siitä lisää siis myöhemmin.

Oli jotenkin ihana vain käppäillä ilman minkäänlaista kiirettä pitkin katuja, poiketa kahvilla ja kaupoissa ja nauttia vapaapäivästä. Varsinkin kun vietin viimeiset kolme päivää neljän seinän sisällä kotona, oli virkistävää lähteä ihmisten ilmoille.


 Teemu raukka joutuu aina kuvailemaan.
Jotakin lähti mukaan siis...
 Sitten poikettiin kahvilla yhdessä lempi kahviloistani, eli La Famillessa.
Tuli tuosta mieleen leipoa kotona macaronseja taas... siitäkin lisää myöhemmin :)


Mites, onko teillä Halloween suunnitelmia ensi viikonlopuksi ? :)

2 kommenttia:

 1. Heippa. Jos lataat blogiin kuvat Picasan kautta, siinä syy miksi kuvien laadut muuttuvat. Picasa on ottanut automaattisen korjauksen käyttöön. En pidä yhtään!
  http://passionfornails.blogspot.fi/2013/10/picasa-automaattinen-kuvankorjaus.html Tuolta löysin hyvät ohjeet, millä saa korjauksen kokonaan pois. Toivottavasti tästä oli apua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiitos todella paljon vinkistä! Olen ihmetellyt että mitä ihmettä ja miksi tuo ongelma ei millään poistu :) Pitää koittaa saada se pois niin saa kuvat taas parempi laatuisina! Kiitos tosi paljon :)

   Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)