torstai 16. tammikuuta 2014

Armotonta shoppailua

Palkkapäivä - shoppailupäivä. Ikävä kyllä niin se vähän menee minulla, mutta vastapainoksi olisi tarkoitus ottaa kirppispöytä parin viikon päästä niin pääsee taas käyttämättömistä vaatteista "eroon" ja erilaista tyyliä tilalle :) heh.

Tämän topin tarina on hauska, näin nimittäin We heart it:ssä kuvan missä mallilla oli tämä body ja valkoiset shortsit jalassa ja ihastuin tähän jostakin syystä ihan hirveästi ja oli pakko ostaa :D Löysin sitten mutkien kautta verkkokaupan missä tätä myytiin. Kallis se ei ollut, maksoi 10e mutta kokoja ei ollut enää kuin M. Onneksi malli on sellainen ettei se hirveästi haittaa ja pysyy hyvin päällä silti. Mitä pidätte, onko liian outo? :D
 Sitten muita ostoksia
Bik Bok 10€
 Spirit Store 10€
 Gina Tricot 10€

Sitten kirppislöydöt:
valkoinen kesäpaita 2€
 farkkuliivi 2€
 vaalea sifonki toppi 2€
 musta mekko 7,50€

Sain työkaverilta vinkin näihin Kérastasen tuotteisiin, joten päätin lähteä kokeilemaan auttaisiko nämä minun hiuksiani. Hirveästi kehuja ovat saaneet,voin jakaa sitten omat kokemukset kun olen hetken käyttänyt :) Tämä taisi olla reilut kolmekymmentä euroa.
 Sitten Tokmannilta löysin kauniin kynttiläsetin 12€
Sellaista. Jos taas vaikka vaihteeksi säästelisi loppukuun :D

1 kommentti:

  1. Ihania vaatteita sulta taas tarttunut mukaan ja tuo kynttiläsettikin :) Tuo pääkallopaita on aika jännä mutta ei huono!

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)