perjantai 21. helmikuuta 2014

Tukholma part 1

Noniin nyt ollaan kotiuduttu ja vielä olisi viisi päivää putkeen vapaata, jee. Ihanaa kun sain järkättyä pienen loman itselleni, koska minulla ei ole talvilomaa vielä tänä vuonna ole. Keskiviikkona työpäivän jälkeen lähdettiin Teemun kanssa kohti Turun satamaa. Meinasi tulla jopa vähän kiire mutta ihan kerettiin kuitenkin.

Alle kolme kuukauttaa ja onkin vähän isompi reissu edessä...
Tuollaisessa asussa tuli eka ilta pyörittyä. Ostin Tokmannilta tuon ristipaidan valkoisena ja mustana. Tykkään jotenkin todella paljon, mukavan rento.
Vaikka tuohon iltaan ei paljoa jäänyt aikaa laivalla pyöriä, käytiin juomassa yhdet pubissa ja siellä oli esiintymässä todella hyvä trubaduuri. Lauleskeli vain randomilla biisejä mitä katsojat heittivät ja vielä todella hyvin. Oli hauska ilta!
Magners < 3
Pööö
Sitten pirteänä kello viisi aamuyöstä aamupalalle.
Sitten hieman huonosti nukutun yön jälkeen maihin. Oltiin vaan niin ajoissa satamassa, että ei ollut heti mitään järkeä lähteä keskustaan pyörimään. Hetken aikaa istuskeltiin aikaa tappamassa ja siinä seitsemän maissa suunnattiin kohti metroasemaa ja vanhaa kaupunkia.

Tukholmassa satoi lunta hetkittäin aika reippaasti, joten mukaan napatulla sateenvarjolla oli käyttöä. Tosin riehuin tuon varjon kanssa ja meinasin vahingossa törkätä Teemua silmään varmaan kolme kertaa :(
 < 3

Kuvia oli niin paljon että jatkan seuraavaan postaukseen ----->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)