maanantai 3. marraskuuta 2014

Barcelona Day 3

Alotettiin taas aamu viereisessä kahvilassa, missä oli hauska viiksiksäs mies taas meille tarjoilemassa. Muisti jo ulkoa mitä tilattiin. Jotenkin todella aito paikka, siellä kävi joka aamu samat paikalliset kahvilla ennen töihin menoa. Hauska seurata paikallisten aitoa elämää edes aamukahvin verran.


Meillä ei ollut suurempia suunnitelmia viimeiselle kokonaiselle päivällemme Barcelonassa. Tarkoitus oli lähinnä vain pyöriä keskustassa, vähän shoppailla ja käydä jossakin kivassa paikassa syömässä. Liian hienossa paikassa ei oikein ollut ajatuksena käydä, lähinnä siksi että minä flunssaisena ja jatkuvan yskän saattelemana en ehkä olisi ollut kovin edustavaa seuraa yhtään missään. Ei oikein ollut muutenkaan sellainen fiilis kun kumminkin tuo flunssa sitä makuaistiakin vähän vie. Onneksi löydettiin silti todella kiva paikka syödä. 
Päivän asuna oli Bik Bokin ihana kukkatoppi ja shortsit. Ihanan lämmin päivä oli tämäkin, vaikka säätiedotukset oli luvanneet vähän sateisempaa päivää.
Yksi ihmetyksen aihe minulle oli nuo söpöt pienet papukaijat joita meni siellä kun pikkulintuja täällä. Ne oli niin söpöjä, että olisin voinut ottaa yhden mukaani kotiin :) Kuviin en oikein niitä kerennyt saamaan kuin ihan ohimennen, olivat sen verran vikkeliä vaihtamaan paikkaa juuri kun sain tarkennettua kohteeseen.
Käytiin tälläisessä hauskassa tikkutapas paikassa syömässä. Hetki kyllä kesti tajuta, mikä siellä oli ideana. Paikka oli ihan täysi ja kaikki vain napsivat tikkuja lautaselle summamutikassa. Lautaset piti pyytää henkilökunnalta ja laskutus tapahtui syötyjen tikkujen mukaan niin, että he vain laskivat ne yhteensä. Viini ja olut olivat edullisia ja tikutkaan ei maksaneet kun 1.99€/kpl.
Tuo lohi versio oli erityinen suosikkini. Todella hyvää ja mehukasta. Olen pikkuisen ronkeli ja ihan kaikista en tykännyt - ne päätyi Teemun suuhun - mutta suurin osa oli todella hyvää. Tuollakin tunnelma oli rento ja iloinen.
 Iloinen reissaaja... etutukka ei ihan kohdallaan ole mutta väliäkö sillä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)