perjantai 7. marraskuuta 2014

Taas se ensilumi vaan tuli

Aika kuluu ihan uskomattoman nopeasti, missä kohtaa syksy oli jo niin pitkällä että vaihtui yhdessä yössä talveksi? Vaikka pimeät ja sateiset kelit on jatkunut päivästä toiseen, tuntuu siltä että syksy meni aika nopsaa ohi. Vähän alkaa jo joulu fiilistäkin hiipimään jostakin takaraivosta, viimeistään nyt kun viime yönä satoi tännekin lunta maahan piristystä tuomaan. Pitää kyllä myöntää että matka töihin oli vähintäänkin mielenkiintoinen kun luistelin autolla auraamatonta tietä kello 5.30 aamulla. Hetki siis taas menee kun tottuu ajelemaan lumessa ja jäässä, kunhan vaan kaikki muistaisi ajaa varovasti. Näköjään iltalehden sivuilla taas tuttu "talvi yllätti autoilijat" -uutinen. Kuuluu talveen yhtä paljon kun lumikin.

Syksy on väsyttänyt minua niin paljon viime aikoina, siis ihan fyysisesti olen ollut kokoajan väsynyt. Vaikka olisi nukkunut pitkät yöunet niin silti tekee mieli päivälläkin vetästä päiväunet. Ehkä se on tuo auringonpuute taas mikä tekee, vai onko muilla esiintynyt samaa ongelmaa?


Minä kyllä tykkään talvesta, suotta pitkä se kyllä on, mutta tuo kivaa vaihtelua. Heti tekee mieli lähteä luistelemaan ja pulkkailemaan nyt kun on vähän lunta maassa. Toivottavasti pysyisikin, tuo niin paljon valoa tähän harmauteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)