sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Instagram week 44

Käväisin kotipaikkakunnallani rakkaita ystäviäni Jonnaa ja Katria moikkaamassa. Oli todella hauska ja ihana nähdä heitä taas piiiiitkästä aikaa < 3 Toivottavasti ei mene ihan yhtä kauan seuraavaan näkemiseen.Tuossa on muutama juna kuva, lueskelin tuolloin vikaa Nälkäpeli-kirjaa, sekä ihana aamupala jonka Jonnan tykönä nautiskelin ennen kotiin paluuta.
Käväisin Pirkan kirpputorikeskuksessa tekemässä pieniä löytöjä / Sain rakkaalta siskoltani kirjeen, oli ihana piristys päivää < 3 / Joku töihin lähtö naama / Käytiin Teemun kanssa Henkan ja Meiken kanssa kahvilla joku ilta.
Kuolleiden muistopäivän aattona poikettiin Kalevan hautausmaalla ja kävin viemässä iskäni muistolle kynttilän. Tuolla - niin kun varmasti monella muullakin hautausmaalla - on tuollainen paikka mihin voi jättää kynttilän muualle haudattujen muistoksi. Oli taas ihan uskomattoman kaunista kävellä tuolla kun kynttilöitä paloi varmaan joka toisella haudalla. Ihan kun tähtitaivas maanpinnalla.
Sitten pikkujoulu naamaa ja ruokakuvia. Otettiin ihan hirveästi kamalia/huippuja yhteiskuvia työkavereiden kanssa mutta en viitsinyt lupaa kysymyttä niitä tänne laittaa :( Pitää tyytyä siis omiin naamakuviin -_-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)