maanantai 20. huhtikuuta 2015

Instagram kuulumisia

Minun suuri työtapaturma kun jätin käden oven väliin. Tottakai kynsi mustui puoliks ja oli meinaan koko sormi niin saakelin kipeä kolmisen päivää että oli pakko viritellä siihen tuollainen upea harso. Myöhemmin on pärjännyt pelkällä laastareilla. Ostin ison kasan muumilaastareita, sillä ne piristävät sitä tosi asiaa että saattaa hyvin olla että tuo kynsi tuosta tipahtaa. Tottakai kyseessä oli pakko olla vielä tuo vasen nimetön -_- No kunhan nyt häihin mennessä olisi kynsi kasvanut normaaliksi ! / Sitten järkytys kun ajelin pari päivää sitten töihin aamulla- LUNTA. Yhyy ja minulla on kohta eka kesälomaviikko -_- / Sain Teemun lähtemään pikkuiselle Ikea visiitille jee.
Sorruin taas ostamaan häälehden, noh sanotaanko näin että kaipa tästä reilusta vuodesta on otettava kaikki irti. Tuskinpa noitakaan lehtiä tulee häiden jälkeen enää selailtua. Pitäisi ehkä jopa tilata oikein joku noista lehdistä kotiin. :) Niitä on vain niin ihana selata ja poimia idiksiä. / Joku tosi hehkeä olen kotona kuva O.o / kirppuilua jonain päivänä.
Nämä nyt ei ole missään aika järjestyksessä, mutta tässä vielä muutama fiilistely kuva meidän maaseutuvisiitiltä Pääsiäisenä < 3 Ja leffasta.
Joku naama / Työpoppoon pippalot ... joskus. Ei niistä kauaa ole kuitenkaan. / Yksi ilta kun olin yksin kotona kävin lainaamassa Mulanin ja Mulan 2. öööö tuo kakkososa oli jotakin niin hirveää että kelasin koko leffan ja lopetin silti kesken. Ei näin. Onneksi Leijonakuninkaan jatko-osa on vielä hyvä :) / Siivoilin kaappeja ja oli pakko oikein ottaa kuva, mitä hittoo olen ajatellut kun olen tuon kissajutun kotiini raahannut? :D ja hyvä säilyttää linssittömiä arskoja. Voin kertoa että roskiin meni suuri jätesäkillinen tavaraa.
Sallan synttäreille menossa / hahaa Teemu ARVOSTAA että laitan tuon kuvan jokapaikkaan :D Mutta siis teemabileet, siksi sarvi :D / Pitäisi joskus laittaa ohje tuosta aivan ihanasta Kinder kakusta minkä tein varmaan pari - kolme viikkoa sitten. Oli meinaan tosi hyvää! :)

1 kommentti:

  1. Ehdottomasti kakku ohje tänne! haluun tesmaa. Näyttää ihan sikahyvältä!!

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)