sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Sillisalaattipostaus

Tästä tulee nyt kunnon sillisalaatti postaus, mutta en nyt jaksanut alkaa sen enempää jakamaan osiin. Mulla oli tänään vapaapäivä, mikä tuntuu olevan hyvin harvinaista herkkua näin viikonloppuisin. Oli ihana herätä Teemun kanssa samaan aikaan ilman mitään kiirutta mihinkään.

Keli ei meitä tänään suosinut, vaikka etukäteen olin suunnitellut että mentäisiin pitkälle kävelylenkille Kauppiin, noh ei aina mene suunnitelmat ihan putkeen. Aloitettiin eilen illalla katsomaan VIHDOIN Star Wars leffoja. Teemu on varmaan koko meidän yhdessä olon ajan niitä hehkuttanut ja ostin hänelle kaikki leffat boxina joululahjaksi, samalla sillon lupaisin ne myös joskus katsoa. Olin todella yllättynyt miten paljon niistä pidin, sillä muutamat pätkät mitä olen ennen nähnyt ei ole kovin paljoa vakuuttaneet. Siinä olikin todella kiinnostava juoni ja loistavat hahmot ja musiikit. Tykkäsin! Jeee, nyt voidaan mennä tyytyväisenä naimisiin kun tuleva vaimokin on nähnyt Star Warsit, hih.


Vähän ollaan hääjuttuja pohdiskeltu tässä viikonloppuna, pitäisi nimittäin se pitopalvelu varata ihan kohta ja vieläkään ei olla oikein varmoja valinnasta. Voi kun saisi pian kaikki nuo isot jutut varailtua niin ei tarvisi enää stressata että saadaanko varmasti joku hyvä/suht edullinen vaihtoehto. Pitopalvelu, bändi(tai varmaan duo) ja kirkko siis vielä varaamatta. Odotan kovasti kun saa alkaa vain miettimään ohjelmaa, kutsuja, koristeita, teemaa yms. kaikkea sitä ihanaa näpertelyä ja tyttöjeniltoja kun yhdessä saa vääntää kaikkia hääjuttuja, terkut vaan kaikille ystäville hih.

Tässä muutama parveke kuva asusta ja naamasta. Tykästyin kovin tuohon nahkahihapaitaan mikä löytyi kirpulta.

Poikettiin pikaisesti Ideaparkissa muutamaa juttua hakemassa. Minulla oli tarkoitus käydä hakemassa yksi söpö Disney-paita New Yorkerista, mutta ne olikin jo myyty loppuun. Nappasin sitten mukaani ihanan kimono henkisen paidan Mangosta. Hups, ei pitänyt kyllä mitään ostaa.


Loppuun vielä yksi kuva tuosta kelistä, aika siisti sumu nimittäin näkyi partsilta. Huomenna sitten maanantai, taas. Kohta minulla eka kesälomaviikko, ei ehkä ihan tunnu siltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)