perjantai 1. tammikuuta 2016

2016 !!!

Tässä odottelen että päästäisiin lähtemään uuden vuoden bileisiin Sallan porukoille, mutta rakas mieheni ei ole vielä saapunut töistä kotiin että voitaisiin lähteä. Tässä jo yhtä juomaa siemaillessani ajattelin koota vähän odotuksia ensi vuodelle, minkä uskon olevan elämäni ikimuistoisin. (Idean nappasin Ennin blogista :) )

HÄÄT

Ehdottomasti suurin odotuksen aihe ikinä on minun ja rakkaan Teemuni häät. Kesäkuun 18. päivä juhlistamme rakkauttamme rakkaidemme kanssa ja en malta odottaa. Tällä hetkellä toivon vain, että kaikilla tulee olemaan hauskaa, ei se niin haittaa vaikka joku ei suunnitelmien mukaan menisikään. Ei kaikki voi olla täydellistä ja mielestäni sitä ei pidä vaatiakkaan. Muuten äkkiä asettaa ihan liikaa vaatimuksia yhdelle päivälle ja saattaa pettyä. Joten iloiselle ja rennolla asenteella mennään.

Mutta mikä on kaikkein parasta? No se että minä olen ihan oikeasti ensi kesänä VAIMO! Kuinka siistiä! :) Olen niiiiin iloinen.

HÄÄSUUNNITTELU/ASKARTELUT

En ole vielä paljoakaan tehnyt ja askarrellut, mutta ensi vuonna pitää kunnolla kerätä poppoo ja alkaa askartelemaan. Odotan tätäkin kovasti, koska niin moni on ollut innoissaan auttamassa. Tulee varmasti mukavia iltoja. 
HÄÄMATKA

Uuuuuu, en ole vielä paljoakaan tästä paljastanut, mutta melkein ollaan häämatka varailtu! :) Ainakin todella hyvällä mallilla suunnitelmat. Tästä tuleekin sitten siistein ja pisin matka ikinä! Odotukset on kovat ja onneksi töistäkin vapaat onnistuu. Ihanaa päästä (melkein) heti häiden jälkeen viettämään honeymoonia aviomieheni kanssa. Hih.


KOULUN ENSIMMÄISEN VUODEN PÄÄTTYMISTÄ

Ja tietenkin toisen alkamista, mutta sanotaanko näin, että on ollut sen verran rankkaa taas opiskella, että jos kaikesta olen kunnialla suoriutunut toukokuun loppuun mennessä niin olen kyllä enemmän kuin ylpeä itsestäni. Onneksi nytkin on jo alkanut helpottamaan ja uutta tullut opittua todella paljon. Eipä kai sekään pahaa tee.
 

MAHDOLLINEN KOIRAN HANKINTA

Minulla on ollut tässä yli puoli vuotta todella kova koirakuume ja on aika todennäköistä, että sellainen pieni piski tänne meidän kotiin otetaan. Tosin vasta häiden ja häämatkan jälkeen. Katsotaan miten käy...


Sellaiset nyt tuli äkkiseltään mieleen. Toivottavasti tulee hyvä vuosi, edellinen meinaan oli ihan loistava :) !

(hups, unohdin sitten laittaa tämän eilen menemään. Noh, vähän myöhässä lähti)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)