maanantai 11. tammikuuta 2016

Hyytävän kaunista maisemaa


Nyt on koulunpenkille palattu ja lomat lomailtu. Minun lomani oli vähän lyhyehkön puoleinen, mutta sai sitä nyt muutaman päivän vaan olla ja maata. Mikä teki kyllä ihan hyvää. Uusi jakso koulussa ei vaikuta kovin pahalta, tietenkin hommaa piisaa, mutta ei ihan siinä määrin mitä viime jaksossa.

Ulkona on ollut kyllä kovia pakkasia. Pakko vaan on joka päivä kouluun kävellä, kun ei täältä oikein mene mitään julkisia koululle ilman typeriä vaihtoja, ja kun matka on kuitenkin lyhyt. Meinasi vaan jäätyä kun mittari alkoi lähestyä -28 astetta yksikin aamu. Hyrrrr. Mutta uskomattoman kaunista ollut. Harmittaa vain, kun ei ole oikein kerennyt kuvailemaan. 

Vapaan sunnuntain kunniaksi lähdettiin Teemun kanssa Ideaparkissa käymään. Teemun piti katsella vähän laskettelukamoja ja itse ajattelin vähän kurkata alennusmyyntejä. 

Tälläinen kesämekko löytyi magnosta parillakympillä. Oli jotenkin niin minun värinen ja kukkia vielä runsaasti. Ajattelin että voisi tämän ottaa häämatkallekin mukaan, vai mitä mieltä olette? Onko kiva mekko?

Ideaparkista lähtiessämme kierrettiin Lempäälän kautta, ja oli pakko pysähtyä ihailemaan kaunista koskea ja ottaa muutama kuva. Oli niin kaunis talvinen ilma, harmi vaan että oli niin kylmä etten kauaa kyllä malttanut maisemaa ihailla.

1 kommentti:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)